ХВАЛА, МЕРИМА, ШТО СИ ОДРЖАЛА РЕЧ! Данијела Штајнфелд се захвалила глумици што је Лечића оптужила за силовање

Novosti online

08. 04. 2021. у 09:49

ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд захвалила се колегиници Мерими Исаковић, која је такође након ње, оптужила глумца Бранислава Лечића за силовање.

ХВАЛА, МЕРИМА, ШТО СИ ОДРЖАЛА РЕЧ! Данијела Штајнфелд се захвалила глумици што је Лечића оптужила за силовање

Фото Приватна архива

- Хвала Мерима, што си одржала реч - написала је Штајнфелдова на Инстаграму, наводећи да је још једна жртва изашла у јавност оптужујући истог починиоца за, како је навела, злочин који се догодио пре 40 година.

Подсетимо, Данијела Штајнфелд је 22. марта открила јавности да ју је силовао глумац Бранислав Лечић. Информација да је била жртва силовања, објављена је у августу 2020. године, када је у документарцу "Холд ме ригхт" рекла да ју је силовао један моћник из домаће филмске индустрије.

- Мене је силовао мој колега и драги пријатељ, Бранислав Лечић. То се десило 7. маја 2012. године. Ми смо били заједно у представи у БДП, где смо радили заједно у позоришту - рекла је Данијела Штајнфелд.

Како је навела касније, одлучила се на овај корак после "капи која је прелила чашу". 

- Када се појавио случај жртава Мике Алексића у јавности, Бранислав Лечић је смислио да буде велики активиста против сексуалних злочина. У моменту када је он позвао бивше ученике школе Мике Алексића да уђу у његову глумачку школу, то је прелило кап. Ја сам разумела да то сада више није питање шта ће се са мном десити у моменту када проговорим, ово је питање моје друштвене одговорности - објаснила је она.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)