ЈЕДИНИ ПУТ КАДА ЈЕ ПОРОДИЉА (29) ВИДЕЛА СВОЈУ БЕБУ: Њено срце није издржало, пробудила се из анестезије, умрла након неколико дана

Novosti online

07. 04. 2021. у 15:52 >> 15:53

ПОРОДИЉА Д. Т. (29), која је у недељу преминула од последица корона вируса у Клиничко-болничком центру "Др Драгиша Мишовић", успела је да види своју бебу пре него што ју је срце издало.

ЈЕДИНИ ПУТ КАДА ЈЕ ПОРОДИЉА (29) ВИДЕЛА СВОЈУ БЕБУ: Њено срце није издржало, пробудила се из анестезије, умрла након неколико дана

Фото: Н. Скендерија

Она је била хоспитализована у ову установу због заразе корона вирусом. У једном моменту ситуација се толико искомпликовала да је особље ове установе решило да је превремено породи царским резом што је и учињено.

- Родила је сина. Беба је негативна на ковид. И супер је. Жена је, нажалост, упркос свим напорима лекара преминула. Њено срце није издржало - каже извор медија из ове здравствене установе.

Каже да је Д. Т. ово друго дете. Код куће има ћеркицу од две и по године.

Судбина је хтела да обоје остану без мајке. 

- Успела је да види бебу. Након порођаја се пробудила из анестезије, видела је тада дете, и након пар дана преминула. То је био једини пут да је видела бебу. Али, бар јесте - испричао је наш саговорник.

За живот у овој установи бори се и породиља Ј. А. (33). Она је такође на респиратору, а због последица опасних по живот, порођена је прошле недеље царским резом у осмом месецу трудноће. Она је за сада добро, родила је ћерку, која је такође, негативна на ковид 19.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)