Вакциниши се и добијаш ПОКЛОН ПИЋЕ по избору!

Промо

06. 04. 2021. у 18:30

Меридиан те на тај начин части за показану одговорност према сопственом, али и здрављу својих најближих.

Вакциниши се и добијаш ПОКЛОН ПИЋЕ по избору!

Фото: Промо

Све до 12. априла, на свим уплатним местима кладионице Меридиан чека те гратис пиће по избору, уз потврду о вакцинацији.

Меридиан те на тај начин части за показану одговорност према сопственом, али и према здрављу твојих најближих.

Иза нас је много мечева и победа, али победа против корона вируса најважнији је меч како бисмо се што пре вратили нормалном животу.

Долазак пролећа и лепо време маме нас да попијемо пиће и добро се забавимо, али, да бисмо то урадили, важно је да будемо одговорни и одазовемо се позиву лекара, наших хероја који се више од годину дана боре за здравље свих нас - и да се вакцинишемо.

Њима, али и целој заједници, вакцинацијом пружамо најважнију подршку да победе овај вирус и да што пре из ове борбе изађемо као победници и коначно се вратимо нормалном животу.

Компанији Меридиан здравље запослених, свих играча, али и целе заједнице увек ће бити на првом месту.

Играчи на уплатним местима могу бити потпуно сигурни када је реч о здравственој безбедности унутар самих објеката, будући да су предузете апсолутно све мере превенције које прописују водећи домаћи и светски епидемиолози.

Такође, Меридиан је спремио велики број изненађења када је реч о спортској и казино понуди.

Меридиан кладионице – место најбоље и најсигурније забаве.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Nena

06.04.2021. 19:07

Lepo su se dosetili da motivišu stanovništvo, mogle bi i ostale kompanije da se povedu ovim primerom kako bi se ubrzala imunizacija. P.S. Ko je pametan ne treba mu podstrek da bi se vakcinisao, dovoljna je svest o vlastitom i životu najmilijih! ?