ХОЛАНЂАНИ МАСОВНО ЖЕЛЕ У СРБИЈУ: Разлог је вакцинација, а не маре ни за забране путовања и апеле њиховог премијера

Новости онлине

06. 04. 2021. у 17:33

ЧИЊЕНИЦА да се у Србији масовно вакцинишу и странци допрла је недавно и до ушију Холанђана.

ХОЛАНЂАНИ МАСОВНО ЖЕЛЕ У СРБИЈУ: Разлог је вакцинација, а не маре ни за забране путовања и апеле њиховог премијера

Фото: Принтскрин

Тако агенција "Партy ин Белграде" из Холандије,  која се иначе бави организовањем долазака и провода у Београду има, у сред епидемије корона вируса, пуне руке посла.

Холанђани желе да допутују у Србију како би се вакцинисали јер сматрају да вакцинација у њиховој земљи иде преспоро.

"Маилбокс нам је тотално затрпан, јер Холанђани желе да приме вакцину у својој земљи, али немају могућности, па тразе алтернативне начине.

Такође, није их брига сто им премијер не препоруцује путовања. Све за здравље!", навела је Тања Марковиц Заатман, власница те агенције на свом фејсбук профилу.

Фото: Принтскрин

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Jovan

06.04.2021. 21:48

Davno pre tri decenije za vreme Jugoslavije na letovanju sam upoznao starijeg Holanđanina. Čovek kao građevinac obišao ceo svet,kao penzioner hteo je da preseli u Vojvodinu, tada nije mogao da shvati da mi u selu ne zaključavamo kapije i kuće i da se sa komšijama osim kafe popije se pojede kad se nađeš za vreme ručka. Davno je bilo i verovatno stari dobri Frenki preselio se u večitu kuću sa lepim uspomenama na nas i naše navike.

Dragan

06.04.2021. 23:59

Upoznao sam Holanđanina,mašinskog inženjera,koji govori savršen srpski.Svake godine dođe bar 2 puta u Srbiju.I tako već 30g.Dolazio i kad smo bili pod sankcijama.Voleo čovek da ide u Grčku na more,motorom.Plašio se da mu se isti ne pokvari u Jugoslaviji.I pokvari se negde na jugu.Domaćin ga primi kao svoga.Otuda njegova ljubav prema Srbiji.Kad aam ga upoznao,bio sa sinom,tinejdžerom.Govori pristojan srpski.Supruga,kaže,i nije toliko oduševljena Srbijom.Da ste mu samo videli lice kad mi je rekao da ga je avio kompanija častila jednom kartom,pa će to biti treći dolazak u toj,2019.godini!