СУТРА НАС ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Познати метеоролог отркио када ће коначно отоплити - ово је детаљна прогноза

Novosti online

05. 04. 2021. у 18:44

МЕТЕОРОЛОГ Недељко Тодоровић гостујући у Београдској хроници открио је какво нас време чека наредних дана, да ли ће се заиста Београд забелети и када стиже право, температурно пролеће

СУТРА НАС ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Познати метеоролог отркио када ће коначно отоплити - ово је детаљна прогноза

Фото: Принтсцреен/Пинк

- Имали смо топлији фебруар и хладнији март. То је добро. У Београду то неће бити баш озбиљан снег. Сутра следи промена времена. У Београду ће ујутру бити топлије него током дана јер тада долази до наоблачења, кише, а увече можда и влажног снега. У другој половини ноћи између уторка и среде могу да се забеле аутомобили и травнате површине, два три центиметра снега, а у подавалском подручју може бити и до седам, осам. Пре четири године, 19,20,21. априла било је исто тако - рекао је Тодоровић.

Ипак, он наглашава да се лоше време неће задржати.

- Најхладније јутро биће у среду, температура биће око нула или један степен. У среду максимална температура биће шест степени. И тај снег ће брзо да се истопи. Пролеће је почело. Биће хладно до четвртка, испод 10 степени. Следеће седмице задржава се топло време, између 18 и 20 степени и то је то - објаснио је метеоролог.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)