МЕРИДИАН - УВЕК УЗ МАЛЕ ХЕРОЈЕ: Важна донација за хитно лечење Соње и Михајла

Промо

03. 04. 2021. у 16:00

Хитна реакција домаће компаније

МЕРИДИАН - УВЕК УЗ МАЛЕ ХЕРОЈЕ: Важна донација за хитно лечење Соње и Михајла

Фото: Промо

Иако се већ месецима надамо што скоријој победи над короном, све то време траје мање видљива борба "малих титана" против опаких болести – за први корак, нови дан и срећно детињство малишана који излечење од веома тешких болести морају да потраже у иностранству.

Компанија Меридиан до сада је за потребе борбе против пандемије донирала више од 100 милиона динара, али ни у најтежим тренуцима није заборавља најмлађе хероје који, у данима када би требало да су најбезбрижнији, воде беспоштедне борбе против опаких и ретких болести.

Највећи регионални бренд у играма на срећу донирао је новчана средства за хитно упућивање на лечење у иностранство Соње Милошевић и Михајла Милојевића, шестогодишње дечице чија је надљудска борба за живот претходних седмица расплакала, али и ујединила читаву Србију.

Малој Соњи Милошевић пре годину и по дана успостављена је озбиљна и компликована болест, која изазива нагло погоршање мишићне слабости, а често и парализе. Девојчица се бори и са респираторним проблемима, компликацијама бубрега и сколиозом кичме. Операција која јој је хитно потребна ради се у Турској.

хттпс://www.будихуман.рс/ср/корисник/968/соња-милосевиц

Михајло Милојевић већ је са својих седам месеци живота победио малигнитет бубрега, али је током лечења остао без чула слуха. Чаробни осмех малишана и његову јуначку борбу недавно је упознала је цела Србија, а да би Михајло још једном победио потребан је хитан одлазак у Беч, а сваки дан је драгоцен.

хттпс://www.будихуман.рс/ср/корисник/395/михаило-милојевиц

Зато што живот мора да победи, на број телефона 3030 пошаљите СМС поруке са бројевима 968 за Соњу, односно 395 за Михајла.

Компанија Меридиан – да живот победи!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)