ХИТНА РЕАКЦИЈА ДОМАЋЕ КОМПАНИЈЕ: Важна донација за Ковид болницу у Батајници

Промо

28. 03. 2021. у 11:55

КОВИД болница у Батајници тренутно је епицентар “црвене зоне“ и прве линије фронта против корона пандемије, која не јењава. Капацитети су скоро потпуно попуњени, на овом пункту налази се близу 900 болесника, од којих је 90 најтежих случајева у јединици интезивног лечења.

ХИТНА РЕАКЦИЈА ДОМАЋЕ КОМПАНИЈЕ: Важна донација за Ковид болницу у Батајници

Фото: Промо

Имајући у виду кризну ситуацију, био је то повод да највећи домаћи хуманитарац, компанија Меридиан, хитно реагује и притекне у помоћ медицинарима који се већ годину дана боре за животе, како у овој установи, тако и широм Србије.

Тако је овом приликом уручена вредна донација у виду дефицитарне медицинске опреме како би се оптимизовао ниво медицинске неге најугроженијих пацијената, али и безбедност медицинског особља – апаратура за праћење клиничке слике и заштитни скафандери.

- Протеклих десетак дана најтежи су период од како ковид болница функционише, а с обзиром на број нових прихвата, смештајне капацитете смо практично већ попунили. Од срца хвала Меридиану на овој донацији, у име наших запослених, али и осталих установа које већ месецима помажете - речи су директорке Татјане Аџић - Вукичевић.

Фото: Промо

Велика кампања хуманости компаније Меридианбет траје више од годину дана, и до сада су њени запослени, као хуманитарци без премца, обишли више од 80 градова и општина Србије, Црне Горе и БИХ, упутивши вишемилионске пакете донација у новцу, медицинској опреми и другим потрепштинама.

Лидер у одговорном приређивању игара на срећу у читавој Европи више од годину дана је у првим линијама “ковид фронта“ и само у Србији донирала је 100 милиона динара на име подршке држави и здравственом систему у борби против пандемије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

napredak

28.03.2021. 16:23

Jedinstven primer humanosti i davanja podrske medicinskim ustanovama u ovo tesko vreme,Meridian ne posustaje...sad je i Kovid bolnica u Batajnici dobila sve potrebno....Svaka cast i jedno veliko hvala sto postojite i svoje veliko srce i sredstva delite sa onim kojima je potrebno