ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ АМСС: На овим деоницама потребан максималан опрез, промењена ограничења брзине

Новости онлине

23. 03. 2021. у 22:20

ПЕРИОД са зимским условима вожње се наставља, сем на подручју Војводине где последњих дана није било обилнијих падавина и где је проходност путева добра јер су коловози углавном суви, наводи АМСС у вечерашњем извештају о стању на путевима и прелазима.

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ АМСС: На овим деоницама потребан максималан опрез, промењена ограничења брзине

Фото: Пиксабеј

У осталим крајевима облачно и хладно са снегом, у нижим пределима понегде и кишом.

АМС наводи и да ће се од сутра до 31. марта од 7 до 17 часова, изводити радови на аутопуту у зони петље Лапово, а за потребе дистрибутивног центра Лидла, те да ће због тога максимална брзина бити 80 км/х у оба смера.

Од сутра до 10. априла од 7 до 17 часова изводиће се радови на фрезовању и пресвлачењу коловоза асфалтом на деоници Марковац-Божурња, кроз населе Топола.

У зони радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Сутра ће од 8 до 17 часова због радова озмеђу петље Врчин и петље Мали Пожаревац у смеру ка Нишу бити повремено затворена претицајна или возна трака, а возила ћесаобфраћати слободном траком у зависности у којој ће се траци изводити радови.

На наплатним станицама возила се не задржавају, а исто је и на путничким терминалима на граничмним прелазима.

Теретна возила на граничним прелазима чекају и то 120 минута на Батровцима, Хоргошу и Келебији, 60 минута на прелазима Бачка Паланка и Сремска Рача, 180 на Шиду и 90 минута на Градини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)