ИМАМО ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ: Почела пријава за Средњу медицинску и ИТ гимназију - школу која брине о својим ученицима

Промо

22. 03. 2021. у 15:00

ВРЕМЕ уписа у средње школе се ближи и сви родитељи, али и њихова деца су на мукама.

ИМАМО ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ: Почела пријава за Средњу медицинску и ИТ гимназију - школу која брине о својим ученицима

Фото: Промо

Како воле да кажу они, који су то „прегрмели“, ко није био у тој ситуацији, заправо и не може да разуме колики срес целокупна прича око уписа средње школе изазива. Чини се да је подједнака брига и код родитеља и код деце.

Са једне стране, деца брину да ли ће добро урадити пријемни, те да ли ће имати довољно бодова да могу да упишу средњу школу коју желе.

Са друге стране, родитељи брину да се деци можда баш и неће нарочито допасти изабрана школа, те да ће се то одразити и на њихов школски успех.

И тако се врте у круг. Свако са својим бригама. Тако све, док не открију школу, која ће у потпуности одговорити и на захтеве свршених осмака, али и на захтеве њихових родитеља.

Решење је заправо врло једноставно.

Без обзира да ли живите у Београду или Крагујевцу, а можда и у Новом Пазару, имамо одличне вести за вас.

У свим тим градовима постоји Средња медицинска и ИТ гимназија. Школа која може по свим параметрима да парира најквалитетнијим и државним и приватним школама у нашој земљи.

Foto: Promo

 

Конкретно, ученици у Београду и у Новом Пазару имају могућност да у оквиру ове школе похађају наставу за образовни профил медицинска сестра - техничар, који је четвртог степена. А када су у питању млади Крагујевчани, њима ова школа нуди како могућност школовања за занимање медицинска сестра - техничар, тако исто и за занимање електротехничар информационих технологија. Сем тога, ова средња школа у Крагујевцу уписује и ученике, који желе да по завршетку школовања стекну звање графички дизајнер.

Практично једино што је њихова обавеза јесте да изврше пријављивање. Затим ће родитељи, односно законски старатељи детета бити у обавези да испоштују сва правила у вези са уписом детета.

И то није све!

Средња медицинска и ИТ гимназија не само да је школа, која функционише према смерницама Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, већ је и школа која и те како брине о својим ученицима, али и о њиховим родитељима. Свесни чињенице да законске заступнике деце увек највише у случају приватних школа брине плаћање, ова школа им пружа могућност да школарину плате по цени, која је у потпуности примерена тренутној платежној моћи грађана наше земље.

Сем тога, у питању је средња школа која непрекидно настоји да унапреди квалитет наставе. У том смислу не само да ученицима нуди најквалитетнију опрему у учионицама, које су опремљене уз максимално поштовање важећих стандарда на светском нивоу, него посебну пажњу посвећује и врло битном сегменту школовања – практичној настави. Са пуно пажње се бирају партнери, међу најуспешнијим правним лицима како у Београду, тако исто и у Крагујевцу и у Новом Пазару. На тај начин се ученицима пружа могућност да током практичне наставе стичу знања од најбољих у оквиру одређене струке.

Сада када сте сазнали које је најбоље решење, врата Средње медицинске и ИТ гимназије у Београду, Новом Пазару и Крагујевцу су вам широм отворена!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)