ДРЖАВА ЋЕ ПОМОЋИ: Премијерка Брнабић разговарала са представницима музичара

Novosti online

19. 03. 2021. у 11:36

ПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије Ана Брнабић разговарала је данас са представницима музичара о последицима и ефектима пандемије ковид-19 на ову индустрију, а на састанку је договорено да се што хитније наставе разговори и да се пронађу начини и модалитети подршке државе музичарима.

ДРЖАВА ЋЕ ПОМОЋИ: Премијерка Брнабић разговарала са представницима музичара

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Састанку су присуствовали потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе и информисања Маја Гојковић и министар финансија, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Састанак је део консултација које ће председница владе, министри финансија и културе, имати у наредним данима са представницима индустрија које су највише погођене негативним ефектима пандемије вируса ковид-19.

Председница владе упознала је учеснике састанка да је Влада у обавези да води рачуна о здрављу људи, али истовремено и о начинима превазилажења економских последица и потешкоћа.

Премијерка Брнабић и министри Гојковић и Мали током дана састаће се са представницима угоститељске индустрије, док су за сутра планирани састанци са представницима филмске индустрије и биоскопа и са удружењима фризера.

Председник Вучић синоћ је најавио нову помоћ за најугроженије делатности.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)