КОНАЧНО ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ ХАГА: Генерал Младић данас части!

Novosti online

11. 03. 2021. у 15:24

ГЕНЕРАЛ Ратко Младић свој 78. рођендан дочекује у хашком притвору уз јуначко држање, прати све што се дешава у Републици Српској, а породица и пријатељи су му већ унапред честитали, рекао је његов син Дарко Младић.

КОНАЧНО ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ ХАГА: Генерал Младић данас части!

Фото Танјуг-АП

Он је истакао да ће генерал Младић сигурно да почасти у хашком притвору, како је рекао, колеге и стражаре.

- Скромно ће да их почасти. Он није свом рођендану придавао неки велики значај, али наравно да ће их почастити - истакао је генералов син за Срну.

Навео је да је генералово здравље иникада сто и није се ништа променило и да породица и адвокати и даље немају никакву информацију о његовом конкретно реалном здравственом стању, пошто им из Механизма и даље не шаљу те извештаје.

Дарко Младић је истакао да се породица већ чула са генералом и честитали су му унапред рођендан.

- Добар је, добро се држи, јуначки као што се и цео живот држао. Прати све што се дешава у Републици Српској и све време води рачуна о томе шта се дешава - рекао је Дарко Младић.

Говорећи о наставку судског поступка, након што је преминуо један од судија Механизма, Дарко Младић је рекао да се још не знају нови рокови, али да ће их сигурно бити.

Некадашњи начелник Генералштаба Војске Републике Српске Ратко Младић сутра навршава 78 година.

Младић је рођен 12. марта 1943. године у селу Божиновићи у општини Калиновик, тада у Краљевини Југославији, а данас у Републици Српској.

Био је генерал и командант Војске Републике Српске од 1992. до 1996. године.

У притвору је већ скоро 10 година!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)