СРБИЈА ДРЖИ СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ! До сада дато 1.750.533 доза вакина против вируса корона - ево у чему смо убедљиво најбољи у Европу

Танјуг

10. 03. 2021. у 08:18

У СРБИЈИ је до сада дато 1.750.533 доза вакина против корона вируса, а 625.707 особа добило је и другу дозу вачине, показују најновији подаци Владе Србије.

СРБИЈА ДРЖИ СВОЈУ ПОЗИЦИЈУ! До сада дато 1.750.533 доза вакина против вируса корона - ево у чему смо убедљиво најбољи у Европу

Архива

Србија је убедљиво прва у региону по броју вакцинација на милион становника, а следе Мађарска, Словенија, Румунија, Хрватска, Бугарска, Албанија и Црна Гора.

Србија је убедљиво прва у региону и по броју датих других доза на милион становника, а следе Румунија, Мађарска, Словенија, Хрватска, Бугарска и Албанија.

Према укупном броју вакцинација и ревакцинација, Србија је друга у региону, после Румуније.

Када је реч о броју вакцинација на милион становника, Србија је на осмом месту у свету - после Израела, Сејшела, Уједињених Арапских Емирата, Велике Британије, САД, Малдива и Чилеа, а друга у Европи, после Велике Британије.

По броју оних који су добили другу дозу вакцине на милион становника, Србија је прва у Европи, а када је реч о броју ревакцинација на милион становника у свету, Србија је на шестом месту, после Израела, Сејшела, Уједињених Арапских Емирата, Бахреина и САД.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)