МАЈКА ТИНЕЈЏЕРА ПРЕКИНУЛА КОРОНА ЖУРКУ У ШАПЦУ: Алкохол точен малолетницима, улазило се на шифру

Novosti online

08. 03. 2021. у 18:58

МАЈКА ТИНЕЈЏЕРА ПРЕКИНУЛА КОРОНА ЖУРКУ У ШАПЦУ: Алкохол точен малолетницима, улазило се на шифру

Фото: АТА images

КОМУНАЛНА милиција у Шапцу током викенда у једном локалу прекинула је корона журку на којој је било двадесетак младих.

Милицајци су, имали дојаву да се у кафићу, који им је од раније познат по кршењу мера, окупља група младића и девојака. Када су ушли у локал, затекли су двадесет једног малолетника којима је точен алкохол у време забране рада угоститељских објеката. Њих је било три пута више од дозвољеног броја у том простору и сви су били без маски.

- Реч је о објекту где се улазило на шифру, односно поруку, која је била сигнал за конобарицу да отвори врата. Ми смо добили дојаву од мајке једног младића који је требало да буде на тој журци. Сачекали смо да дођу гости, онда смо са њима ушли и унутра затекли малолетнике без средства за заштиту и установили још неколико прекршаја - објашњава Борко Јекић, начелник Одељења комуналне милиције Шабац.

Како објашњава саговорник реч је о локалу од тридесетак квадрата, где је, на основу мера заштите могло присуствовати неколико људи.

- Ту је било три пута више особа од дозвољеног броја. Журка је одмах прекинута, а власнику ће бити уручена четири прекршајна налога. Радио је у недозвољено време, није поштовао дистанцу, точио је алкохол малолетним лицима и није имао одговорно лице за заштиту од болести - напомиње Јекић и додаје да је власник од раније познат комуналној милицији јер је радио без регистрације.

За ово кршење мера прекршиоцу ће бити изречена казна у износу већем од 200 хиљада динара.

Шабачка комунална полиција од петка до недеље радила је појачаним капацитетима. За то време обишли су 559 објеката. Поред поменутог, уочена су још сва прекорачења, и ту у селима, где су затекли отворену сеоску кафану и кладионицу.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)