УЖАСАВАЈУЋЕ ОТКРИЋЕ УЗДРМАЛО СРБИЈУ: Манијаци преко "Телеграма" деле слике голих жена и девојчица, перверзњаци имају посебне групе (ФОТО)

Новости онлине

08. 03. 2021. у 18:11

УЖАСАВАЈУЋЕ ОТКРИЋЕ УЗДРМАЛО СРБИЈУ: Манијаци преко Телеграма деле слике голих жена и девојчица, перверзњаци имају посебне групе (ФОТО)

Фото: Депоситпхотос

- ДОБИЛА сам прилику да јавно причам у име свих жена, па да видимо можемо ли шта - написала је Сташа Ивковић на Твитеру након што је објавила скриншотове језиве преписке са групе "Нишлијке" на Телеграму у којој се деле експлицитне фотографије и видео снимци девојака, па чак и малолетница, без њиховог одобрења.

О групи на друштвеној мрежи Телеграм у којој се размењују експлицитне фотографије девојака данас бруји читава Србија.

- Ја сам пре годину дана сазнала за групу јер се мој инстаграм профил провлачио по њој, тражили су моје голе слике и снимке. Тек сада сам се дочепала свих група, учланила се у њих са лажних профила и све скриншотовала. Наравно, не могу све, јер слике и снимци недужних девојака, па чак и деце, стижу ненормално брзо", испричала је Сташа.

Фото: Принтсцреен

Сташа је успела да сазна да је администартор групе "Нишлијке", која броји више од 20.000 људи, наводно извесни Н.С. из Ниша. Каже да је чула да је управо тај младић, кога девојке сумњиче да стоји иза групе наводно питомац Војне академије у Београду.

- Имала сам његову фотографију, објавила сам је на Твитеру и питала да ли га неко познаје. И неко ми се јавио и посало све информације о њему - рекла је Сташа.

Фото: Принтсцреен

Иначе у овим групама су младићи из читаве Србије размењивали фотографије нагих девојака са веома гнусним коментарима и препоручивали их једни другима. Причали су о њиховим умећима у кревету и преписка је веома понижавајућа за свакога ко је прочита, а о томе како се осећају девојке и девојчице које су се нашле у центру скандала нећемо ни говорити.

Испод Сташине објаве на Твитеру, осим огромне прашине која се подигла, појавило се на стотине кометара, а међу њима је била и Даница, девојка која је лично преживела ову врсту тортуре на интернету и због тога размишљала и да се убије.

- Имала сам 14 година тада и првог дечка. Када је слику мојих груди објавио на групи у којој сам била и ја, настао је пакао - рекла је Даница.

Осим ове групе на Телеграму, на Твитеру се појавио и скриншот бројних група у којима се дешава потпуно исти хорор.

(Жена.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)