СТЕФАН ЈЕ НЕСТАО ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА: Отац чуо да се прекрстио и скочио у Мораву, мајци донели ципеле које су биле поред реке

Новости онлине

08. 03. 2021. у 16:37

СТЕФАН Гавриловић (37) нестао је 6. фебруара у Ћуприји. Тог дана једна особа је скочила у Велику Мораву, а отац несталог младића сматра да је у питању његов син.

СТЕФАН ЈЕ НЕСТАО ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА: Отац чуо да се прекрстио и скочио у Мораву, мајци донели ципеле које су биле поред реке

Фото: Инстаграм

Стефанове ципеле су пронађене испред једне зграде, која се налази у близини реке, 17 дана након нестанка, испричала је мајка.

- Постоје сазнања да је Стефан скочио са моста. Прекрстио се и скочио је у реку. Није могло да се трага за телом јер је водостај Мораве био велики, али је сад река опала и требало би да се започне потрага за телом - испричао је Стефанов отац Мирослав.

Фото: Принтскрин

Мајка несталог младића каже да јој је полиција донела Стефанове ципеле и она сад изражава сумњу да је њен син, тог 6. фебруара, скочио са моста.

- Не знам зашто није започета потрага за телом особе, која је скочила са моста. Ако је реч о мом сину, питам се како ли ће његово тело да изгледа после месец и више дана у води? - истакла је мајка.

Из Министарства унутрашњих послова казали су да тог дана кад је Стефан нестао једна особа јесте скочила у Велику Мораву.

Напоменули су да немају сазнања да је реч о несталом младићу и да се за њим и даље трага.

Стефан је тог 6. фебруара, како је раније испричала његова мајка, излазио и улазио у кућу. Око 11 сати је изашао из дворишта.

Мајка је помислила да је отишао у продавницу. Међутим Стефан није понео ни новчаник, телефон, ни јакну.

Након што су прошли сати, мајка се забринула и нестанак је пријављен полицији.

Раније је напоменула да тог дана, како ни претходног, није видела промену у Стефановом понашању.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)