МИНИСТАР ОБРАДОВАО КОЛЕГИНИЦЕ: Од Ружића - црвена ружа и писмо (ФОТО)

В. Н.

08. 03. 2021. у 13:29

ШЕФ ресора просвете Бранко Ружић приредио је јутрос изненађење својим колегиницама. Поводом 8. марта, 212 дама у овом Министарству на столовима је дочекала по црвена ружа, али и - писмо.

МИНИСТАР ОБРАДОВАО КОЛЕГИНИЦЕ: Од Ружића - црвена ружа и писмо (ФОТО)

Фото Промо

Уз напомену да није довољно да се мушкарци само 8. марта сете да укажу на значај жена у нашим животима и друштву, министар је на почетку навео да, ипак, осећа потребу да управо данас то укаже на овај начин.

Фото: Новости

 

- Ово Министарство броји 212 дама и сложићете се, сигуран сам, да на укупан број запослених, представљате већину. Самим тим, за сваки успех и сваки резултат постигнут у образовно-васпитном систему, у највећем броју случајева биле сте задужене управо ви. И као и у приватном животу, тако и на послу, мушкарци најчешће климну главом и ураде како сте ви и предложиле. И то није случајно и није само за шалу на наш рачун. Из дана у дан, окружен снажним, мудрим, осећајним дамама могу само да се дивим ширини коју поседујете у сагледавању ситуације, пажљивости и опрезности којом приступате када завршавате посао, и љубазности и нежности којом све то, на крају, "зачинит" - написао је Ружић дамама из свог ресора, и поручио им да никада, ни секунду, не посумњају у своје "квалитете и вредности о којима ми мушкарци можемо да маштамо".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)