ИЗНЕНАДИ ЈЕ ЗА 8. МАРТ! ИГРАЈ У МОЗЗАРТУ И ОБРАДУЈ ЛЕПШУ ПОЛОВИНУ СА ИПХОНЕ 12 ПРО!

Промо

08. 03. 2021. у 12:00

ИЗНЕНАДИ ЈЕ ЗА 8. МАРТ! ИГРАЈ У МОЗЗАРТУ И ОБРАДУЈ ЛЕПШУ ПОЛОВИНУ СА ИПХОНЕ 12 ПРО!

Фото: Промо

Већ трећу годину заредом на овај дан се организује специјално такмичење, а победник осваја вредну награду

Најлепши поклон жени за 8. март је сазнање да се њен мушкарац заиста потрудио. Да је осмислио нешто ново, несвакидашње и узбудљиво. Да је уложио своје време, труд и борио се са другима да тај дар буде само њен. И најбољи до сад! Моззарт вам овог понедељка нуди могућност да играте за лепшу половину и освојите изузетно вредну награду. Не постоји бољи тренутак да изненадите своју даму мобилним телефоном иПхоне 12 Про!

Фото: Промо

Већ трећу годину заредом, Моззарт организује осмомартовско такмичење у клађењу на бројеве. У оптицају су добитни тикети грчког Кина, грчког Томба и Контра грчког Кина, а надметање ће се одржати само на вебу, током целог Дана жена, све до поноћи.

Сви добитни тикети играча одиграни за извлачења грчког Кина (20/80) и/или грчког томба и/или Контра грчког кина (20/80) претварају се у поене, и то тако што се максимум три најбоља тикета сабирају и представљају његов освојени број поена. Поени се рачунају према формули (уплата*квота- уплата)*2, при чему се за сваку уплату преко 100 РСД уплата фиксира на 100 РСД.

Ранг-листа са назначеним победником такмичења, и осталим такмичарима до десетопласираног, биће ажурирана у уторак, 9. марта.

Наравно, наградна игра важи и за даме, можда међу њима и оних које желе да узму ствар у своје руке и искористите ову сјајну прилику да освоје иПхоне12 Про!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)