Милош Теодосић и Данило Анђушић подржали Mozzartovu акцију “Стоп насиљу над женама”

Промо

06. 03. 2021. у 14:00

ПРОЈЕКАТ регионалног лидера у приређивању игара на срећу и Координационог тела за родну равноправност Владе Србије подржало је више од 650 спортиста. Ујединили се и вечити ривали…

Милош Теодосић и Данило Анђушић подржали Mozzartovu акцију “Стоп насиљу над женама”

Фото: Промо

Отвори очи, пријави насиље на 0800-100-600 – углас поручују спортисти и друге познате личности у кампањи која компанија Моззарт реализује у сарадњи са Координационим телом за родну равноправност Владе Србије. Овој акцији у сусрет Дану жена придружили су се и кошаркаши Милош Теодосић и Данило Анђушић.

Фото: Промо

Порука “Реци не насиљу” ујединила је и вечите ривале уочи кошаркашког дербија пред 20.000 људи. Толико је важна да је прекинула и песме на „Спотифају“ у тренутку када је дуго очекивана платформа за слушање музике тек стигла у Србију. Чула се и преко разгласа стадиона и дворана широм земље.

Фото: Промо

Више од 650 спортиста је носило мајице са овим слоганом који је био истакнут и на концертима Здравка Чолића, Наташе Беквалац, Леxингтон бенда, на мечевима Евролиге... И у периоду када нема никаквих догађаја и масовних окупљања због корона вируса, регионални лидер у области игара на срећу проналази гласнике који ће ширити свест о породичном насиљу, а међу њима су и Дејан Станковић, Милан Борјан, Сергеј Милинковић-Савић...

- Низом акција желимо да охрабримо жртве и да утичемо на то да се насиље увек пријави. Поред тога, већ више од деценију помажемо сигурне куће. Постали смо толико препознатљиво име у борби за подизање свести о овом проблему, да су чак и на наш број телефона почели да пријављују насиље – каже Борјан Поповић, директор сектора корпоративних комуникација компаније Моззарта, у којој 70 одсто запослених чине жене, као и 60 одсто структуре менаџмента.

Фото: Промо

Регионални лидер у приређивању игара на срећу не дозвољава да ехо реченице „Стоп насиљу над женама“ утихне, а помоћ у томе има од бројних познатих спортиста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)