ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај на обилазници око Београда - Због радова измена у саобраћају биће и на овим деоницама!

Танјуг

05. 03. 2021. у 08:34

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај на обилазници око Београда - Због радова измена у саобраћају биће и на овим деоницама!

Аутомобили страдају због лошег стања улица

"ПУТЕВИ Србије" саопштили су јутрос да се на обилазници око Београда, од тунела "Стражевица" ка Бубањ Потоку, саобраћај одвија успорено.

На путу Е-763, Уб - Обреновац, у оба смера до сутра се од 8.00 до 16 часова радови се одвијају у покрету на испирању кишне канализације у претицајној саобраћајној траци.

На истом ауто-путу, у смеру Прељина-Таково, данас се од 8.00 до 16 часова одвијају радови у покрету на прању мостовске канализације, па се за саобраћај наизменично затварају возна и зауставна саобраћајна трака или претицајна саобраћајна трака.

На ауто-путу Е-75, петља Нови Сад југ - петља Нови Сад север, у смеру Београд - Нови Сад, до 11. марта од 7.00 до 17 часова одвијају се радови на машинском уклањању земље са банкине у возној и зауставној саобраћајној траци, па се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.

"Путеви" упозоравају да постоји могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура и мостовима.

На наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)