СТИГЛО НАМ ЈЕ ЗАХЛАЂЕЊЕ! Ујутру мраз, после подне драстичан пад температуре - ево шта нас чека за викенд

Танјуг

05. 03. 2021. у 00:57

СТИГЛО НАМ ЈЕ ЗАХЛАЂЕЊЕ! Ујутру мраз, после подне драстичан пад температуре - ево шта нас чека за викенд

Фото: Депоситпхотос

У СРБИЈИ ујутру местимично слаб мраз, а наоблачење са појачаним северозападним ветром које ће пре подне захватити северне крајеве, до краја дана ће се проширити, условљавајући од средине дана у Војводини, а после подне и увече и у осталим крајевима слабу кишу, а на планинама слаб снег.

У току ноћи ка суботи слаб снег се очекује понегде и у нижим пределима западне и југозападне Србије.

Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, на северу, истоку и у планинским пределима повремено и јак. Најнижа температура од -1 до 6 Ц, највиша од 12 ц на северу, до 19 ц на југу, после подне у осетном паду, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ујутро на ширем подручју Београда очекује се слаб приземни мраз.

Пре подне умерено облачно, од средине дана јаче наоблачење, после подне и увече повремено слаба киша.

Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 6 ц, највиша дневна око 16 ц, после подне у осетном паду.

Изгледи времена до 12. марта:

У суботу ујутро краткотрајни снег могућ је понегде и у нижим пределима. Пре подне на северу, а средином дана и после подне и у осталим пределима разведравање.

У недељу и понедељак претежно сунчано и прохладно. Затим умерено до потпуно облачно и мало топлије, крајем перида јаче наоблачење местимично са кишом, на планинама са снегом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)