БОЈАНА МАЉЕВИЋ ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ ВУЧИЋУ: "Урадио је са вакцинама оно што нико у региону није!"

Новости онлајн

04. 03. 2021. у 18:51

БОЈАНА МАЉЕВИЋ ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ ВУЧИЋУ: Урадио је са вакцинама оно што нико у региону није!

Фото: АТА Имагес/Принтсцреен

РЕДИТЕЉ из Босне и Херцеговине - Дино Мустафић коментарисао је скорашње политичке догађаје у Сарајеву и одјеке посете српског председника Александра Вучића, који је у име државе Србије Босни и Херцеговини донирао 5.000 доза вакцина.

- Вучићева "ковид дипломатија" позиционира га несумњиво као политичког протагонисту на Балкану за разлику од босанскохерцеговачки политичара који су по дометима њихових политика провинцијалног карактера. Све су учинили да вирусу дају етнички предзнак и искористе пандемију за даљње раздоре на унутрашњем плану - рекао је Мустафић за Радиосарајево.ба.

Глумица Бојана Маљевић, позната по карактеристично критичком ставу који често изражава, поделила је на свом Твитер налогу овај интервју, док се у пропратном коментару сложила са тврдњама редитеља Мустафића:

- Сагласна. Вучић је урадио са вакцинама оно што нико у региону није. И то се мора рећи - написала је глумица на Твитеру.

Подсетимо, претходних недеља о великом успеху наше земље на плану вакцинације становништва против вируса корона, писало се у многобројним медијима широм региона, али и Европе. Србија је често навођена као "земља пример" на коју се треба угледати по питању успешно спроведене масовне имунизације становништва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (35)

Bato

04.03.2021. 23:18

Naravno da je uradio i postigao. Zapravo mislim da je on jedini političar koji je obezbedio toliki broj vakcina i kojima se potom pristupilo masovnoj vakcinaciji a narod i stanje u državi sve gore i gore i nema kraja. Šampion.

Jovana

04.03.2021. 23:33

Бојана Маљевић , је с пуним правом одала признање председнику Србије, Александру Вучићу, и истакла његов допринос у имунизацији становника Србије, али и помоћи и донацији вакцина, земљама у региону!