Расписан наградни конкурс “И некад и сад, Неопланта је Нови Сад”: Направи победнички логотип и освоји 3.000 евра!

Промо

08. 03. 2021. у 10:00

Расписан наградни конкурс “И некад и сад, Неопланта је Нови Сад”: Направи победнички логотип и освоји 3.000 евра!

Фото: Компанија Неопланта/Промо

ДА ли познајете Нови Сад и Војводину, њихов “натентане” начин живота? Да ли сте видели те широке равнице, упознали традиције севера наше земље?

Ако јесте, неће вам бити тешко да схватите које традиције  и непролазне вредности негује компанија Неопланта, јер све су то ствари због којих је  Неопланта одлучила да промени свој визуелни идентитет и тако ојача своју везу са градом Новим Садом, чији латински назив носи у свом имену. Наиме, насеље Рацка (Рашка) варош на левој обали Дунава, добило је први званични назив Неопланта 1748.године, када му је царица Марија Терезија доделила статус слободног краљевског града. Сваки народ који га је тада настањивао, превео га је на свој језик, а Срби су га назвали Нови Сад.

Фото: Компанија Неопланта/Промо

Неопланта је зато расписала наградни конкурс за израду креативног решења – логотипа, који ће дати шансу дизајнерима из целе Србије да покажу своје умеће и оригиналност и освоје 3.000 евра. Право на учешће у конкурсу имају сви пунолетни грађани, дизајнери из агенција, студенти, почетници, сви маштовити креативци који ће разумети и на најкреативнији начин показати да разумеју вредности за које се компанија залаже.

Наградни конкурс, који траје од 01.03. до 05.04.2021. године, спроводи се на сајту хттп://www.неопланта.рс/. Ту се налазе сва правила и смернице за израду креативног решења – логотипа, а своја визуелна решења учесници шаљу на е-маил адресу организатора сирококонкурс@неопланта.цо.рс . Након што се конкурс затвори 5. априла у поноћ, трочлани стручни жири (представници компаније Неопланта, града Новог Сада и Академије уметности у Новом Саду) одлучују који рад је победио, а име добитника ће бити објављено 29.04.2021. године на хттп://www.неопланта.рс/неwс.

Важно је да напоменемо да учесник мора да буде пунолетни појединац, не група аутора, који може да учествује са максимум 3 креативна решења. Према томе, драги креативци, пребаците се мислима у равницу, на обале Дунава, добро проучите услове конкурса, размислите и направите своје победничко решење, јер вас само месец дана дели од могуће победе. Срећно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)