МИНИСТАР АЛЕКСАНДАР ВУЛИН У СМЕДЕРЕВУ: Најављена набавка опреме за полицију како би се спречило кријумчарење на Дунаву

Ј.И.

04. 03. 2021. у 15:26

МИНИСТАР АЛЕКСАНДАР ВУЛИН У СМЕДЕРЕВУ: Најављена набавка опреме за полицију како би се спречило кријумчарење на Дунаву

Фото: МУП Србије

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас Полицијску управу у Смедереву, где је са начелником и руководиоцима Полицијске управе разговарао о унапређењу материјално-техничких капацитета, с посебним акцентом на јачању рада полицијских службеника на Дунаву, саопштено је из МУП-а Републике Србије.

Како се наводи, министар је истакао да ће у наредном периоду значајна средства бити уложена у набавку опреме која је од значаја за ефикасно спречавање кривичних дела кријумчарења робе која се дешавају на Дунаву, што је посебан изазов у раду ове управе.

- Полиција ће осигурати безбедну пловидбу Дунавом, али и свим нашим рекама. Уложићемо максималне напоре и посвећено радити на сузбијању свих криминалних активности, шверца нафте, акцизне робе, али и свих осталих кривичних дела - истакао је министар Вулин.

У наредном периоду, како је истакао, радиће се и на попуњавању и подмлађивању полицијског кадра у Полицијској управи Смедерево.

Министар Вулин, на почетку посете Полицијској управи у Смедереву, положио је цвеће на спомен-обележје погинулим припадницима полиције, наводи се у саопштењу.

Новинари нису позвани да испрате посету министра полиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)