ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ МУП СРБИЈЕ! Огласили се поводом масовног самоубиства које планирају деца на ТикТоку

Новости онлине

03. 03. 2021. у 21:43

ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ МУП СРБИЈЕ! Огласили се поводом масовног самоубиства које планирају деца на ТикТоку

Фото: Депоситпхотос

ПОВОДОМ групног позивања на самоубиство младих особа на ТикТоку, огласило се и Министарство унутрашњих послова Србије.

- Министарство унутрашњих послова Републике Србије обавештено је од Интерпол-а Јерусалим дописом који је упућен Летонији, а осталим земљама на упознавање, о информацијама које круже на једној друштвеној мрежи, а тичу се позива на групно самоубиство младих особа - саопштено је из МУП-а.

На територији наше државе се врше провере наведене информације, иако је наведено обавештење упућено Републици Србији искључиво ради информисања.

- Припадници Министарства унутрашњих послова са максималном опрезношћу приступају провери наведених или сличних садржаја на друштвеним мрежама. Апелујемо и на родитеље да обрате пажњу на понашање своје деце и садржаје које прате на друштвеним мрежама - истакли су из МУП-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Dubravka

04.03.2021. 00:13

@AlOkin - Nisi u pravu! Koja je država zabranila? Ni jedna država nije zabranila! Koje su vam to "normalne države koje brinu za svoj narod i svoju decu"? Navedite! Stalno se tako govori po komentarima, a nikada konkretno koja država. Živim u Švajcarskoj, najuređenijoj državi gdje se poštuje red i zakon, pa ni jedna društvena mreža nije zabranjena. Prekinite sa tim izmišljanjem "normalne države", "pravne države" i tome slično.