"НИЈЕ СМЕЛО ДА СЕ ДЕСИ": Др Кон о Врањанцу који је примио различите вакцине - То је људска грешка!

Novosti online

03. 03. 2021. у 10:20

НИЈЕ СМЕЛО ДА СЕ ДЕСИ: Др Кон о Врањанцу који је примио различите вакцине - То је људска грешка!

Фото: Принтскрин Курир ТВ

КОМЕНТАРИШУЋИ случај Врањанца коме је прво дата вакцина компаније Фајзер, а потом је грешком ревакцинисан кинеском вакцином, др Предраг Кон јутрос је рекао да то "није смело да деси".

- Професор Тиодоровић је лепо објаснио, није смело да се деси то у Врању, да човек прими кинеску, па фајзерову вакцину. То је људска грешка, једно једино питање које треба да постави онај ко даје вакцину јесте "коју сте вакцину примили". Мислим да нема озбиљне опасности за тог господина, али свакако би требало пратити стање - каже.

Подсећамо, Слађан Антић прво је 28. јануара примио Фајзерову вакцину, а затим је 18. фебруара ревакцинисан кинеском Синофарм вакцином. У изјави за медије рекао је да сматра да су сестре направиле грешку, да још није поднео тужбу, али да се спрема да то учини.

- Био сам баш лоше. Мало ме је прошло, али ме још боле груди, и имам свако јутро несвестице када се пробудим, а понекад ме ухвати и у току дана. Неуролог ми је дао лекове, њих пијем, поред своје терапије коју узимам због шећера - каже Антић за Телеграф.рс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marija

03.03.2021. 11:07

Narod zanima, ko je odgovoran za taj propust? Hoce li neko u Vranju biti kaznjen? Hoce li opet dobiti novcane nagrade za takav rad? Iako ova pitanja zvuce neprijatno, narod ima pravo da zna. Struci se veruje, ali i struka pravi ogromne greske. A za greske, treba kaznjavati, da se ne bi ponovile. Da li taj covek koji je primio pogresnu vakcinu, treba sada da primi jos jednu pravu vakcinu?