ПРОКОЦКАО ШАНСУ ДА ОСВОЈИ “ФИЈАТА”: Милорад из Београда је био потенцијални добитник, а онда је жири отворио коверту!

Novosti online

27. 02. 2021. у 21:24

ПРОКОЦКАО ШАНСУ ДА ОСВОЈИ “ФИЈАТА”: Милорад из Београда је био потенцијални добитник, а онда је жири отворио коверту!

Фото: Принтскрин

МИЛОРАД Јокић из Београда извучен је вечерас као потенцијални добитник "фијата 500Л" у последњем извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020".

Жири, који за сваки извучени коверат проверава да ли су послати у складу са правилима наградне игре, утврдио је да се у том коверту налазе два фискална рачуна на којима је износ мањи од 100 динара.

Потом се приступило извлачењу другог добитника, па је извучен коверат Неле Илић из Пожаревца, који је био регуларан.

Према правилима наградне игре "Узми рачун и победи 2020", коверат мора да садржи 10 фискалних рачуна или 10 слипова, минималне вредности од 100 динара.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Gio

27.02.2021. 23:35

@Vlad - Pravila, pravila u crno ga zavila... Dobiće ga neko drugi šta sad kad je imao račune manje od 100dindži.. Naći će drugog srećnika i sve ok, bitno da ga dobije neko, a ko će to biti nije ni važno. Mada je meni jako, jako, drago što je naš bivši pilot dobio nagradu pre neki dan. Jer noje dobio obećan stan od vojske koja u srbiji ima nenormalno mnogo nekretnina, ni oni sami ne znaju koliko i šta imaju, i umesto da daju to zaslužnima oni radije troše pare na održavanje nečeg što me koriste godinama ili im trune bez veze e to nikako ne mogu da shvatim. Moraju da reorganizuju te stvari u vojsci. Puno mladih momaka pa o strijih tada oficira su nas junački branili i dobili su samo hvala, a imaju porodice i mentalne probleme, od hvala nemaju ništa. Ok to im je bio zadatak tj. dužnost, ali opet zašto ne pomoći tim hrabrim ljudima kad već mogu? Mnogi žive jako teško a ipak su zadužili sve nas, a vojska ništa da uradi. Imaju milione vredne nekretnine i po samom centru beograda i po srbiji. Mogu ali su u rasulu. E pa generali naši koji ste dobili stanove i visko plate, dovoljno da lepo živite i sa penzijama pozabavite se tim ljudima i njihovim porodicama nije da nisu ništa radili pa traže onako bez razloga. Mnogi od njih ni ne traže, jer nadaju se da će bog ispraviti nepravdu.