ДОБИО ДВЕ РАЗЛИЧИТЕ ВАКЦИНЕ? Врањанац Слађан Антић (58) тврди да га муче вртоглавице јер су му дали другачију другу дозу од прве

Ј. С.

27. 02. 2021. у 21:30

ДОБИО ДВЕ РАЗЛИЧИТЕ ВАКЦИНЕ? Врањанац Слађан Антић (58) тврди да га муче вртоглавице јер су му дали другачију другу дозу од прве

Слађан Антић / Фото Ј. С.

ВРАЊАНАЦ Слађан Антић (58), тврди да је грешком цепљен са две различите вакцине. Међу првима је 28. јануара добио "фајзерово" цепиво, да би 18. фебруара, када је дошао по позиву на ревакцинацију, примио кинеску вакцину.

- Још сам у шоку. Није ми било добро, јављао сам се на ургентно одељење и сада страхујем да, с обзиром на то да имам нарушено здравље могу имати и додатне проблеме - каже Антић.

Он је на ревакцину отишао у Халу спортова и дао картон на коме пише када је примио прву дозу "фајзерове" вакцине.

- Сачекао сам, онда су ме позвали. Поразговарао сам са доктором кога познајем, јер сам летос због ковида 19 провео две недеље у болници. Сестра је унела податке у рачунар и док сам разговарао са доктором она је дошла, примио сам вакцину, наставио разговор са доктором који ми је пријатељски рекао да не бринем јер кинеска вакцина добро штити. Ту сам, благо речено, доживео шок, јер је требало да примим "фајзерову" - прича овај Врањанац који тврди да се од тада суочава и са вртоглавицама.

Др Јадранка Ајановић, управница Дома здравља, каже да није упозната са конкретним случајем, али "да јој се чини немогућим да је дошло до таквог пропуста".

Слађан Митић / Фото Ј. С.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)