СПАСАВАЊЕ ЖИВОТА ВАЖНИЈЕ: Вучић о болници у Батајници - завршавамо дозволу за помоћни објекат

Танјуг

27. 02. 2021. у 12:10

СПАСАВАЊЕ ЖИВОТА ВАЖНИЈЕ: Вучић о болници у Батајници - завршавамо дозволу за помоћни објекат

Фото Д. Миловановић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да писање листа Данас, како је рекао, новине Драгана Ђиласа да ковид болница у Батајници нема грађевинску дозволу, само показује њихову злу немару.

Вучић је истакао да је болница била изграђена за само четири месеца и да је најважније било да се што пре приме болесници и сачувају њихови животи.

Председник је нагласио да постоје грађевинске дозволе и за интензивну негу, полуинтензивну и главни део болнице, као и за котларницу, трафо станицу и друго, а да једно нема још за један помоћни објекат и део апотеке.

"И то се сада завршава", додао је Вучић.

Фото Д. Миловановић

Нагласио је да је суштина у томе да ти који то причају нису никада изградили ништа када су били на власти већ су, како каже, трпали паре грађана у свој џеп и куповали готове станове,а притом ништа озбиљно нису урадили за држану, нити изградили и једну болницу.

Вучић напомиње да је тако у појединим медијима била вест да је, гле чуда, пукла једна цев у тој болници, да је фирма Термомонт тамо зарадила паре.

"Полазе од себе, исто као и са мојим испитима, што су ишли по вишкој школи и покушавали да нађу неког ко би им рекао како нисам полагао испите или што су испитивали моју диплому на Правном факултету", каже Вучић.

Фото: Принтсцреен

Додао је да учи кад год стигне и поред свих обавеза, ноћу, док се вози у аутомобилу и слично и позвао све који сумњају у његове испите да питају професоре да ли је знао на полагању или не.

"Ти што то говоре увек полазе од себе и имају аутопројекцију", додао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (20)

Jovana

27.02.2021. 16:21

Болнице у Батајници и Крушевцу су светске!Настале за кратко време, и онда кад су Србији биле најпотребније.Утолико је њихова вреност удвостручена.Мислим да не бисмо били срећни , да није било места за хоспитализацију наших најближих.Али, некима је духовна храна-критика.

Ana

27.02.2021. 16:58

Mozda stanovnistvo nije dovoljno svesno koliko kosta zdravstveni sistem ,i koliko je potrebno bilo novca izgraditi i ocuvati sistem u doba pandemije korona virusa ,ovo je veliki uspeh drzavnog vrha priznao to neko ili ne ,istina je samo jedna.

Jovana

27.02.2021. 20:52

Господина Вучића можете да волите или не ! Али будите искрени и признајте они што сви знају, али не желе да признају, својим правовременим одлукама у вези отварања болница и имунизације, спасио је многе животе!