ВУЧИЋ ОДБРУСИО ЕУ: Имају да вакцинишу кучиће, мачиће и папагаје, а ми од њих нисмо добили ништа!

Новости онлине

27. 02. 2021. у 11:30

ВУЧИЋ ОДБРУСИО ЕУ: Имају да вакцинишу кучиће, мачиће и папагаје, а ми од њих нисмо добили ништа!

Фото: Прва ТВ принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостовао је данас на ТВ Прва, где је открио да се још увек није вакцинисао, али је проговорио и о новом "тренду" у земљама Европске уније, које ограничавају кретање невакцинисанима.

- Ја сам једини у Председништву који се није вакцинисао и немам антитела. Ја сам шокиран идејом европских лидера, они газе највећу вредност, мислим све најгоре о одговорности о онима који су антиваксери. Учествовао сам у обезбеђивању вакцина, али ко сте ви да ограничите кретање људи јер нису вакцинисани, показујутиме  да им је стало до политичких унутрашњих политичких поена. Сви клинци су чули да не могу путују без потврде о вакцинацији, и наћи ћемо се у проблему да прво вакцинишемо децу од 20 година више уемсто оне старије од 60. Ми ћемо и за њих онда да уведемо ковид пасоше, јер ћемо брже да вакцинишемо становништво. Ја се нисам вакцинисао јер ме је брига због народа, то је питање принципа а не вакцине. Ана је прва примила Фајзер вакцину, и није је лако поднела, за кинеску вакцину имали смо најмање “шокова” након вакцинације - рекао је Вучић.

Председник је рекао да ће се вакцинисати када Србија пређе број од милион ревакцинисаних.

- Више од два месеца су се вакцинисали у ЕУ, а ми смо од њих добили 0, кромпир - рекао је Вучић, али и објаснио да је знао да ће бити тако.

- Три пута има кучиће, мачиће и папагаје да вакцинишу, само да сиромашне земље не добију вакцине - изјавио је председник Србије.

Вучић је рекао да Србија има новца за путеве и за вакцине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)