ДОБРО ЗА ТЕБЕ, ДОБРО ЗА ПРИРОДУ: Широк асортиман био производа у свим Лидл продавницама

Промо

26. 02. 2021. у 16:00

ДОБРО ЗА ТЕБЕ, ДОБРО ЗА ПРИРОДУ: Широк асортиман био производа у свим Лидл продавницама

Фото: Промо

УСЛОВИ којима живимо, као и начин живота који водимо у 21. веку, постављају изазове пред нас на сваком кораку.

Посебна пажња се посвећује исхрани и пажљивом одабиру хране коју уносимо у наш организам, како је евидентно да се овај избор директно осликава на животни баланс појединаца. Компанија Лидл Србија препознала је значај у овом сегменту и обезбедила је својим потрошачима могућност избора широког асортимана БИО производа који се могу наћи у свим Лидл продавнице широм Србије.

Свеже органско воће и поврће, смрзнути органски програм, БИО сокови као и млечни производи, само су неки од више од 60 органских производа бренда БИО Органиц, који су обележени ценовним ознакама зелене боје и смештени у посебно означеним сегментима продавнице на видљиво обележеним рафовима.

Фото: Промо

 

Оно што је важно истаћи јесте да приликом производње органске хране, било да је она биљног или животињског порекла нису коришћени синтетички пестициди ни вештачка ђубрива, па је самим тим производња БИО Органиц производа праћена строгом законском регулативом. Предност органске хране је свакако у томе сто је богата антиоксидансима и минералима и добро утиче на организам.

Органски произведена храна не само да је добар избор када је исхрана у питању, већ се такође сматра и чуваром биодиверзитета на свим нивоима. Поред тога што је добра за појединце, добра је и за природу, јер органска производња комбинује најбоље еколошке праксе чувајући тиме здравље земљишта и целокупног екосистема, а исто тако одржава и и поспешује баланс екосистема.

Наиме, конзумирајући органске производе не утичемо само на бољи квалитет живота, већ и на околину која нас окружује, и управо због тога, када једемо овакву храну, знамо да смо учинили добро не само за себе, већ и за природу.

О Лидлу

Компанија Лидл део је немачке Шварц групе једног од водећих прехрамбених дисконтних ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 310.000 запослених. На основу сертификовања од стране Топ Емплоyерс Институте за најбољег послодавца, Лидл је носилац сертификата „Топ Емплоyер Сербиа“ и „Топ Емплоyер Еуропе” за 2021. годину.

Лидл је у Србији своје прве продавнице отворио у октобру 2018. године и тренутно има 47 продавница у 32 града широм земље. Имамо дугорочне планове са циљем да потрошачима широм Србије понудимо јединствено искуство куповине и најбољи однос цене и квалитета, по чему смо препознати у свету.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)