БОРА ЂОРЂЕВИЋ ЗА "НОВОСТИ" НАКОН ОДЛИКОВАЊА: "Србија није истетовирана само на мојој кожи, већ и на мојој души"

Новости онлине

15. 02. 2021. у 14:10

БОРА ЂОРЂЕВИЋ ЗА НОВОСТИ НАКОН ОДЛИКОВАЊА: Србија није истетовирана само на мојој кожи, већ и на мојој души

Фото Марина Пешић

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић уручио је данас поводом Дана државности Србије одликовања заслужним појединцима и институцијама.

Велики број заслужних појединаца и институција је одликован, а међу њима је и прослављени рокер Бора Ђорђевић, ком је уручен Орден Карађорђеве звезде првог степена.

Одликовање је у име фронтмена "Рибље чорбе" примио менаџер бенда Бане Обрадовић.

Бора је за "Новости" рекао да је срећан и поносан што га је његова земља Србија удостојила овим одликовањем.

- Србија није само истетовирана на мојој кожи, она је истетовирана и на мојој души. И када бих путовао по свету, Србију нисам напуштао. Волео бих да сам лично присутан, али ме спречава неко новопроизведено гадно зло, које се зове ковид 19. Производи се још много горих и одвратнијих пошасти које нападају свет, и против којих се вреди борити. Наставићу да браним Србију од зла, да бих бар мало оправдао ово високо признање које ми је додељено. Волео бих да сам могао још више да урадим за своју земљу. Морам да се захвалим онима који су ми пружали безрезервну подршку, јер овај орден припада како мени, тако и њима, мојој породици и мојој браћи из "Рибље чорбе". Волео бих да је и мој брат Миша Алексић ту, да заједно поделимо овај лепи тренутак. Данас су лепи тренуци реткост. Још једном хвала свима, живела Србија!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)