КУКАЈУ ЗБОГ МЕРА, А ИДУ НА ЖУРКЕ И ЗИМОВАЊЕ! Министар Лончар оштро о неодговорним појединцима - како будемо радили, тако ће нам и бити

Новости онлине

15. 02. 2021. у 08:25

КУКАЈУ ЗБОГ МЕРА, А ИДУ НА ЖУРКЕ И ЗИМОВАЊЕ! Министар Лончар оштро о неодговорним појединцима - како будемо радили, тако ће нам и бити

Фото Танјуг

МИНИСТАР здравља Златибор Лончар навео је да неодговорна окупљања којима се крше епидемиолошке мере све више пуне болнице по Србији.

Лончар је коментарисао све већа и све масовнија окупљања људи на српским планинама, али и на журкама, чиме се крше епидемијске мере, а број заражених корона вирусом не опада.

- Онда кукају што сад мере, па људи, објасните шта хоћете. Како будемо радили, тако ће нам и бити. Ако неко мисли да ћемо да се понашамо тако и да се играмо мачке и миша, нећемо. Ово што сте урадили организовањем журки, због тога ће нам бити пуније и пуније болнице, за десетине, можда и стотине људи. Јуримо горе људе по планинама, по Копаонику. Ви седите на планини, а ми смо овде за вас да размишљамо о вашој вакцинацији кад се будете вратили. Здравствени радници чине све да се ви не разболите, да будете здрави и живи.

Подсетимо, пре два дана организована је журка на Ташу на којој је било око 700 људи. Комунална милиција и јуче је растурала корона журке по Београду. На једној је било око 400 људи.

За викенд су на наплатним рампама забележене невероватне гужве јер су се сви упутили ка ски центрима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Marija

02.03.2021. 20:43

Na zimovanje i zurke idu bogati ljudi i njihova bogata deca,Jedino ih bogatstvo nije naucilo kako da postuju mere SVOJE drzave,Sirotinja ostaje kod kuce i radi i MORA DA SE DOBRO CUVA OD povratnika sa zimovanja i provoda.I gde je tu vlast da obezbedi sigurnost S V I M gradjaniam.Svi ministri sede na svojim udobnim foteljama, lekari i medicinsko osoblje se zrtvuje iznad ljudskih mogusnosti.NApravite red i sprovedite Zakon u drzavi da svi ama bas svi budemo isti i sigurni.