ПЕТ КОРАКА ПРОТИВ КОРОНЕ: Др Даница Грујичић жељно ишчекује “Торлакову” вакцину и поручује људима да се стрпе - ево и колико

Novosti online

14. 02. 2021. у 19:38

ПЕТ КОРАКА ПРОТИВ КОРОНЕ: Др Даница Грујичић жељно ишчекује “Торлакову” вакцину и поручује људима да се стрпе - ево и колико

Фото: Printskrin

ДИРЕКТОР Института за онкологију и радиологију, Даница Грујичић, изјавила је да је сада уверена да је вирус корона вештачки направљен.

Међутим, то што је вирус вештачки, не значи да не постоји, сматра др Грујичић. Она је навела и пет савета за борбу против короне.

- Маске, купање, прање косе, хигијена руку, избегавање окупљања. Молим, још месец или два људе да се стрпе - изјавила је др Грујичић на ТВ Прва.

Говорећи о корона журци која је синоћ разбијена у Београду, она каже да се присутне на журци треба да буде срамота.

- Треба да их буде срамота, не поштују жртве короне. На неки начин, показали су и да не поштују лекаре. Сигурно је бар један био заражен. То је та себичност - рекла је Даница Грујичић.

ЖЕЉНО ИШЧЕКИВАЊЕ ТОРЛАКОВЕ ВАКЦИНЕ: КОЛЕГЕ ЗНАЈУ СВОЈ ПОСАО

Докторка Даница Грујичић поновила је за “Јутро“ да би волела да буде прва која ће примити вакцину коју ће произвести Институт “Торлак“, као и да верује у науку и српске лекаре и научнике.

Навела је да је лепа вест што су наши стручњаци отишли у Русију, као и да су тамошњи научници дошли у Србију како би установили који део производње може да спроведе Торлак.

- То је реинкарнација Торлака, бити вакцинално суверена држава је врло важно - рекла је др Грујичић за ТВ Прва.

Она је додала да опоравком „Торлака“ престају бесмислене дискусије о вакцинисању.

- Ја бих јако волела да прва примим вакцину из „Торлака“, подржавам моје колеге који одлично знају свој посао - наводи она али наглашава да држава мора да уложи довољно средстава у ову институцију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Insajder

14.02.2021. 21:08

Da,stvarno sramota za ove na korona zurkama ali zasto neko ne snimi cekaonice na Institutu za onkologiju recimo prepodne,koliko je tamo ljudi i u kojim uslovima funkcionise osoblje,koga li onda treba da bude sramota?A mozda da neko i porazgovara sa osobljem,tek onda bi bila sramota za nekoga.