ДА ЛИ СТЕ ГА ВИДЕЛИ? Ни трага од Стефана Гавриловића (37) из Ћуприје, нестанак пријавила породица

З. Рашић

08. 02. 2021. у 15:00

ПОЛИЦИЈИ у Ћуприји је 6. фебруара породица пријавила нестанак Стефана Гавриловића (37), који је изашао из куће тог дана око 11 сати и више се није вратио.

ДА ЛИ СТЕ ГА ВИДЕЛИ? Ни трага од Стефана Гавриловића (37) из Ћуприје, нестанак пријавила породица

Фото: Принтскрин

Према речима његове мајке, било је лепо време и он се шетао у тренерци по дворишту, након чега је кренуо највероватније у град не вративши се у кућу по јакну, новчаник и мобилни телефон. У суседној улици Стефана је последњи пут видео његов теча како хода у правцу града, а породица је нестанак пријавила полицији кад се ни после неколико сати није вратио.

- Мој син није био ни алкохоличар, ни наркоман, није имао везу са било каквом сектом, није ни пушио. Није имао баш никаквог разлога да напусти дом. Није имао ни друштво у Ћуприји, јер је студирао у Нишу, а пријатељи из средње школе су се у међувремену разишли. Стварно не знам где би и зашто би отишао или шта је могло на путу ка граду да му се деси - каже за "Новости" узнемирена мајка.

Отприлике сат времена након што је Стефан напустио двориште, полицији је пријављено да је непознати мушкарац са Моравског моста скочио у Велику Мораву, па су припадници МУП и Сектора за ванредне ситуације претраживали реку. Тело, међутим, нису нашли. Стефанова мајка изричита је у томе да не треба повезивати ова два догађаја.

- Стефан је био велики верник, а самоубиство је највећи грех, тако да сам сигурна да он то не би урадио. Пре само неколико дана на ту тему причао је са тетком. Неки човек јој је рекао да има жељу да се обеси, па му је испричала то, на шта је мој син узвикнуо да је самоубиство против бога и божјих заповести.

Свако ко има било какве информације о несталом младићу, може да се јави путем телефона: 064/17-97-914 и 064/95-93-320, или да позове полицију.

Фото: Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)