ПОМОЋ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ: Моззарт донирао техничку опрему Општој болници у Чачку (ФОТО)

Промо

01. 02. 2021. у 16:59

РЕСПИРАТОРИ, медицински апарати, финансијска помоћ, кревети за интензивну негу, велика акција поделе витаминских пакета, подршка лекарима и пацијентима.

ПОМОЋ ЗДРАВСТВЕНОМ СИСТЕМУ: Моззарт донирао техничку опрему Општој болници у Чачку (ФОТО)

Фото: Промо

Оно што је у најтежим тренуцима пандемије било најпотребније, компанија Моззарт се трудила да обезбеди кроз низ хуманитарних активности. У 2020. помогла је држави и здравственом систему са милион евра не само у борби против корона вируса.

У 2021. настављен је низ донација које побољшавају услове у здравственим установама, а техничка опрема стигла је у Општу болницу у Чачку.

Фото: Промо

У најтежим данима епидемије, Моззарт је велику акцију помоћи здравственим установама почео управо у Чачку, донацијом од 10.000 евра. Сада смо добили и рачунарску опрему која ће нам много значити и побољшати услове рада. Веома смо захвални овој друштвено одговорној компанији на континуираној подршци коју пружа нашој установи и на свим акцијама које организује у нашем граду – истакао је Мирослав Сретеновић, директор Опште болнице у Чачку.

Фото: Промо

Претходно, у ову установу достављено је 100 пакета воћа за медицинаре, а подршку на уручењу су им пружили спортисти и тренери из града на Морави.

Регионални лидер у области приређивања игара на срећу организовао је и друге акције у Чачку, заједно са кошаркашима и фудбалерима Борца, запослени су делили пакете са основним намирницама и хигијенским средствима за најстарије и најугроженије грађане током ванредног стања.

Фото: Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)