ЈЕЛЕНА ЈЕ ДАНАС ДОБИЛА СТАН У БЕОГРАДУ: Открила шта је рецепт за срећу, већ је планирала да подигне стамбени кредит (ВИДЕО)

Новости онлине

30. 01. 2021. у 20:38

ЈЕЛЕНА ЈЕ ДАНАС ДОБИЛА СТАН У БЕОГРАДУ: Открила шта је рецепт за срећу, већ је планирала да подигне стамбени кредит (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

ДОБИТНИЦА стана у наградној игри "Узми рачун и победи" Јелена Обрадовић каже да је веровала и била убеђена да ће нешто добити. У сакупљању рачуна помогла јој је свекрва.

У другом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи", стан у насељу "Земунске капије" добила је Јелена Обрадовић из Београда, док је по један аутомобил "фијат 500 Л", отишао у Ђурђево, Бездан, Панчево, Инђију и Беград.

У конкуренцији више од 8.600.000 коверата, срећу им је донела Марина Маљковић, селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије.

Срећа и неверица смењују се на лицима породице Обрадовић која је добила стан у Београду. Најсрећније су Јеленине ћерке Дуња и Тара, а не заостаје ни супруг Милан.

Добитница стана Јелена Обрадовић каже да је рецепт веровати.

- Ја сам веровала и била убеђена да ћемо нешто добити. Послала сам тридесетак коверти и просто сам се надала - објашњава Јелена.

Јелена је професорка биологије и хемије, а њен супруг Милан је научник и ради у Винчи.

Истиче да им добијени стан много значи јер су свакако планирали да уђу у процедуру подизања кредита и куповине новог стана.

- Ово је сада феноменално и не могу да верујем да се догодило. План је да се преселимо у нови и већи стан - наглашава Јелена.

Каже да јој је највише помагала свекрва која је давала рачуне и препустила јој да их пошаље.

Наредне суботе биће додељен још један стан у насељу "Земунске капије" и пет аутомобила. У базену је скоро девет милиона коверата.

Наградну игру чији је циљ јачање свести о значају борбе против сиве економије организује Влада Србије.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)