„СРБИЈА МОРА ДА ВОДИ РАЧУНА О СЕБИ“: Председник Вучић о безбедности земље

Танјуг

28. 01. 2021. у 13:26

„СРБИЈА МОРА ДА ВОДИ РАЧУНА О СЕБИ“: Председник Вучић о безбедности земље

Фото: Танјуг

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић пренео је данас да се на састанку са представницима Министарства одбране и Војске Србије разговарало "о свим могућим правцима угрожености безбедности Србије" и поручио да у том контексту Србија мора да води рачуна о себи.

-Знате какве проблеме имамо на Косову и Метохији, имамо и друге регионалне проблеме, уз трећу врсту проблема, који се тичу геополитичких размрица великих сила, а где смо ми неретко земља око које се њихови интереси сучељавају - рекао је Вучић.

У складу са тим, Србија мора да води рачуна о себи, поручио је Вучић, одговарајући на питања новинара у Дому гарде "Топчидер".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (72)

Milos Veliki

29.01.2021. 10:55

Srbija je vecna dok su joj deca verna. Nema nam druge, moramo se osloniti jedni na druge i jedni drugima pomagati, niko nas na strani ne voli vise, nego mi jedni druge ovde, tako moramo, bez obzira na podele oko razmisljanja raznih.

Ana

29.01.2021. 12:39

Divne vesti za pripadnike Vojske Srbije, povecanje primanja ce ih usreciti, podstaci i motivisati da jos kvalitetnije i efikasnije obavljaju svoj posao. Hvala im za sve sto cine za nas, oni su garantija naseg mira i bezbednosti!

Vanjica

29.01.2021. 13:13

Drago mi je što se ulaže u vojnu opremljenost, jer taj resor zaista zaostaje. Nadam se da će obavezan vojni rok biti uveden jer ima niz pozitivnosti koji nam donosi. Svaka čast za odluke, verujem da će vas narod podržati.