БОКАН И ТИНСКА СЕ ГНУШАЈУ НА МИЛЕНИНУ СЕРИЈУ: Хаос код Филипа на ТВ Прва, Тинска - То је писано с предумишљајем

Novosti online

28. 01. 2021. у 12:07

БОКАН И ТИНСКА СЕ ГНУШАЈУ НА МИЛЕНИНУ СЕРИЈУ: Хаос код Филипа на ТВ Прва, Тинска - То је писано с предумишљајем

Фото: Принтскрин/ТВ Прва

ДРАГОСЛАВ Бокан и Јелена Тинска су јутрос били гости у јутарњем програму ТВ Прва код Филипа. Тема гостовања је била увођење сексуалног образовања у школе. Они су се, између осталог, дотакли гласина да Милена Радуловић прави серију о свом искуству у школи "Ствар срца" Мирослава Мике Алексића.

- Оно што сам ја каменована пре неки дан, зато што сам ја рекла да мени не би могло да се деси да ме неко силује седам пута и да ја имам 17 година и да ја ћутим. Јер силовање - то је нешто на силу, а ако ти то доживиш па се вратиш седам пута, онда је то један болестан однос, онда је то нешто друго - рекла је Тинска. Она је додала да са 17 година то треба да кажеш својој мами.

- Моја деца су отишла код Мике Алексића и вратила су се после другог часа и рекла: "Мама, он нас вређа, ми нећемо да идемо код њега, имале су 9 и 10 година - казала је Тинска у гостовању.

- Моја ћерка је ишла код Мике алексића у школу и ималај је фантастично искуство јер оно што су увреде, говорене су на дечији начин и она је то тако прихватила - рекао је Бокан и додао да је његова ћерка много научила у Алексићевој школи - Да је то прихватила као неку грубост, она би напустила.

Тада су се дотакли и серије Милене Радуловић:

- Оно што је ту битно, то да жртва силовања или тобожњег силовања да прави серију у којој пише сценарио, реплике, јер, ако ви говорите о силовању, то је траума. Ако је она под траумом потпуно је логично да јој је тешко, да у сведочењу губи осећај за рационално, да плаче, да не жели тога да се сећа. Шта, не жели тога да се сећа, сад прави серију о томе?! 

На коментар водитеља да је она тога морала да се сети приликом давања исказа Бокан је рекао:

- Да морала је да се сети јер је то њен живот- започео је Бокан и објаснио да је сведочење на суду начин да она исправи нешто лоше у свом животу - Али прављење телевизијске серије са продуцентом, са избором глумаца, са форама, са поновљеним кадровима, где тај учитељ у у њеној школи 

- Ту има нечег перверзног, нечег егзибиционистичког. Може неко други да прави ту серију - рекао је Бокан.

Водитељ је навео да Милена Радуловић никада није потврдила

- Уколико је истина да она прави ту серију, ја то са гнушањем критикујем и сматрам нечим језивим и ужасним на тему личности и те особе која тако нешто може да уради. Ако није истина, ја јој се извињавам, јер је то онда грешка медија који пишу о томе.

На питање тинској да ли би пустила дете д

- Ја се гнушам на ту серију, какву серију за едукацију?! - рекла је Тинска на питање водитеља да ли би пустили неку млађу особу да одгледа ту серију у едукативне сврхе.

- То је серија писана с предумишљајем. Смишљено направиш нешто што ће као едуковати друге, и онда одеш на Блиц, па одеш на суд и онда као ти си сада жртва - рекла је Тинска.

- Ја поздрављам све девојке које су изашле храбро и рекле: Да мене је неко силовао. Ја се само питам, она друга девојка што је рекла: Мене је седам месеци силовао сваког уторка и ја сам онда повраћала. Па што ниси ишла петком на глуму?! - питала је Тинска.

- Ништа важно не сме да постане ријалити шоу - рекао је Бокан који тврди да је и морализам у медијима постао ријалити шоу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)