"НЕ ЖЕЛИМ ДА ИМАМ НИКАКВЕ ПРИВИЛЕГИЈЕ" Председник Вучић открио да ли ће се вакцинисати

Novosti online

26. 01. 2021. у 20:02

НЕ ЖЕЛИМ ДА ИМАМ НИКАКВЕ ПРИВИЛЕГИЈЕ Председник Вучић открио да ли ће се вакцинисати

Фото: Принтскрин РТС

ПРЕДСЕДНИК Србије рекао је вечерас да би се вакцинисао кинеском вакцином, али да жели да буде уз свој народ и чека да дође на ред.

Он је за РТС рекао да још размишља шта да учини, јер ако у првом таласу 10 до 12 одсто пунолетних грађана прими вакцину не би имало смисла да прима он, а да остали људи нису.

- Још увек размишљам о том питању - казао је Вучић и напоменуо да му се до сада само мајка вакцинисала кинеском вакцином.

Он је истакао да жели да буде са својим народом и са онима који чекају да дођу на ред, и да то није никакав проблем.

- Не желим да имам више права или било какву привилегију, што не значи да су вакцинисиани имали привилегију. Али ја морам о томе да бринем -  нагласио је Вучић.

Он је напоменуо да је на почетку требало показати на свом примеру да треба да приме вакцину.

- Данас људи знају да су вакцине одличне, да смо велики посао урадили, сад морате да покажете да сте уз свој народ и да ћете увек бити са њим - поручио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (42)

Ana

26.01.2021. 22:03

Osim što dokazuje svakodnevno borbenost, koristi kontakte, prijateljstva kako bi nabavili sto više vakcina, predsednik staje u red kao i svi građani i daje prednost najugroženijima. Oličenje velikog čoveka, koji se brine za svoj narod!

Mily

27.01.2021. 08:40

Danas, kada se cela planeta bori da dobije vakcine protiv korona virusa, Srbija moze da se pohvali brzinom pristiglih doza i brojem vakcinisanih gradjana, sto direktno govori o ozbiljnosti pristupa Vlade ovom globalnom problemu!