ДАНАС ВАКЦИНАЦИЈА РАДНИКА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ: Бранко Коцкица међу првима примио вакцину (ВИДЕО)

Г. Н.

26. 01. 2021. у 08:21

ДАНАС ВАКЦИНАЦИЈА РАДНИКА ИЗ ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ: Бранко Коцкица међу првима примио вакцину (ВИДЕО)

Фото: М. Анђела

РАДНИЦИ из области културе већ су заузели ред испред Хале 3 Београдског сајма.

Међу познатима у реду за вакцину били су Срђан Карановић, Тихомир Станић.... Међу драмским уметницима био је и Југ Радивојевић. Бранко Коцкица један је од првих који је примио вакцину.ЛЕНА БОГДАНОВИЋ: НИ ЈЕДНЕ СЕКУНДЕ НИСАМ ИМАЛА НЕДОУМИЦУ

Глумица Лена Богдановић каже да ни једне секунде није имала недоумицу да ли да се вакцинише.

- За нас је ово веома важно јер имамо контакт на сцени, које смо сви жељни. Становништво се штити маскама, а ми у позоришту ни на снимањима не можемо да их носимо. Сви смо жељни да се све врати на старо, многи комади које волимо су нам на чекању, а желимо да их поделимо са публиком.

Глумици није било важно коју ће вакцину примити. Како је упоредила, сви користимо мобилне телефоне за разговор, то му је основна функција али неки имају бољу камеру, неки више меморије. Али суштина му је иста.
 
ТИХОМИР СТАНИЋ: ВАКЦИНАЦИЈА ОМОГУЋАВА ДА НЕСМЕТАНО РАДИМО СВОЈ ПОСАО

Тихомир Станић верује у науку и није имао двојбу.

- Пратио сам све информације откад је почела прича о вакцинацији. Ми смо све време примали плате и важно је да можемо несметано да радимо наш посао. Вакцинација то омогућава – рекао је глумац.


Како је рекао заменик градоначелника Горан Весић, данас ће 210 уметника примити кинеску вакцину, а још 153 њих ће у Београдаком драмском позоришту примити Фајзерову вакцину.

- Ово је најдужи период после ванредног стања, од Другог светског рата да позоришта оволико дуго не раде - рекао је Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)