"ДАНАС ЈЕ БИО САТ ВРЕМЕНА БЕЗ РЕСПИРАТОРА" Мајка малог Оливера се огласила из болнице: На њему се више не види страх!

Novosti online

25. 01. 2021. у 23:38

ДАНАС ЈЕ БИО САТ ВРЕМЕНА БЕЗ РЕСПИРАТОРА Мајка малог Оливера се огласила из болнице: На њему се више не види страх!

Фото: Принтскрин

ДАНАС је био без респиратора чак сат времена, речи су мајке Оливера Пал Гајодиа, једногодишњег дечака из Бајмока, који је учинио да се људи из целе Србије, Мађарске, Босне и Херцеговине, и многих других земаља уједине и покажу колико су племенити, и за кога је прикупљен новац за најскупљи лек на свету.

Његова мајка Тимеа, је у охрабрујућем посту на Твитеру написала како тече Оливерово одвикавање од респиратора, а крупнооки дечак је данас био најдуже одвојен од машине која му је до сада омогућавала дисање.

- Другари, Оливер је највештији дечак на свету! Данас је био без респиратора чак сат времена! На њему се више не види страх, храбар је мамин мали херој! Јако сам поносна и срећна! Сигурна сам да ће све бити у реду. На добром је путу да се опорави! Хвала што сте уз нас - поручила је Оливерова мајка Тимеа.

Новац за најскупљи лек на свету, који је био неопходан малом Оливеру прикупљен је 2. јануара ове године, а од 18. јануара се налази на лечењу у Будимпшети.

Акција сакупљања новца вођена је на интернету, затим уз помоћ хуманитарних базара, слањем СМС порука, разних игара и на све друге начине који су допринели да новац буде сакупљен.

Грађани Србије су преко фондације "Буди хуман" послали готово 500.000 СМС порука за лечење Оливера Пал Гајодија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)