1+1 гратис. Уз уписан било који курс језика или обуку, на поклон добијеш још један онлине курс

Промо

25. 01. 2021. у 14:00

1+1 гратис. Уз уписан било који курс језика или обуку, на поклон добијеш још један онлине курс

Фото: Промо

ВРЛО лако се може десити да некоме зазвучи чудно да у нашој земљи постоји школа страних језика, која уз један курс који кандидат изабере, пружа могућност и да потпуно бесплатно похађа други краћи онлине курс по жељи.

Да, све је лепо написано, а у питању је Школа страних језика Академије Оxфорд.


Уз то што свако ко је заинтересован или да научи неки страни језик или да знања, која је у ранијем периоду стекао, подигне на виши ниво, ова школа која иначе послује 40 локација у овом моменту широм наше земље, пружа могућност свакоме и да међу 10 курсева одабере онај, који ће без икакве надокнаде да похађа.

Одлична понуда за све заинтересоване

Тематика краћих онлине курсева, који су доступни свакоме ко упише курс енглеског језика, односно руског, немачког, француског или било ког другог страног језика је врло обимна и нема никакве сумње да ће сваки кандидат пронаћи који курс му највише одговара.
Поред тога што може да похађа краћи онлине курс креативног писања, односно креативног писања за децу, кандидат има могућност и да се упозна са писањем за wеб или блог кроз краћи онлине курс. Доступна је и могућност да заинтересовани похађају гратис курс за вештине презентовања и за правилно управљање временом, а доступна је и краћа онлине обука пословне комуникације. Исто тако имају могућност и да кроз специјализовану едукацију стекну знања о мапама ума и о техникама памћења, те могу похађати и краћи онлине курс за организацију учења, односно за брзо читање.

Фото: Промо

 

Посве је сигурно да ће заинтересовани кандидати врло лако моћи да одлуче која од свих наведених тема им је нарочито интересантна, односно са којом би желели ближе и да се упознају.


А када заврше и са похађањем гратис курса по жељи, те након што испоштују правило о тестирању, са циљем увида у то да ли је кандидат стекао предвиђена, биће им омогућено да постану власници сертификата за похађање конкретног курса.

Принцип организације наставе страних језика

С обзиром на то да тренутно важећи језички стандард који је познат као ЦЕФР (Тхе Цоммон Еуропеан фрамеwорк фор лангуагес), подразумева организацију наставе на шест нивоа, то кандидати имају опцију не само да неки језик од самог почетка науче, него и да на виши ниво подигну претходно стечена знања.

Ваља напоменути да је укупно шест нивоа поменутим језичким стандардом предвиђено.
А они се крећу од почетног, односно основног или А 1 нивоа, па преко нижег и вишег средњег, што су заправо нивои Б групе или Б 1 и Б 2, те нижег или вишег напредног нивоа знања конкретног језика, који носе ознаку Ц 1 и Ц 2.

Тест провере знања није потребан само оним полазницима, који одлуче да курс немачког језика или неког другог страног језика похађају на основном нивоу.

Уколико су пре тога имали прилике да се упознају са одређеним језиком и своја знања желе да подигну на наредни ниво, на располагању су им свакако курсеви за више од 40 страних језика у овој школи.

Очекује се да кандидати изврше пријављивање или у просторијама било које од тренутно 40 пословница, колико их Школа страних језика Академије Оxфорд тренутно број или да то учине слањем основних информација о себи на маил. Пријављивање може по захтеву да буде извршено и путем телефона најближе пословнице ове школе.

Сваки пријављени кандидат је у обавези да приликом уписа не само достави захтевану документацију, него и да буде лично присутан у том тренутку, како би према актуелним правилима упис био извршен.

Фото: Промо

 

Након што буду завршили са похађањем изабраног типа курса, кандидати ће полагати тест за проверу знања, а ако то буду учинили са успехом, Школа страних језика Академије Оxфорд ће им издати сертификат. У питању је документ, који је на територији целе наше земље признат од стране званичних институција, што значи да полазник има право и да захтева његов упис у радни досије, а који има отворен у оквиру Националне службе за запошљавање.


Осим класичних едукација, односно курсева страних језика који су намењени деци, ова школа организује и специјалистичке едукације, али и конверзацијски курс енглеског језика, односно руског, немачког или француског, те још много других страних језика.
Сви који су заинтересовани да на тај начин побољшају шансе за запослење требало да знају да се актуелне мере, које су  су на снази због пандемије корона вируса, у оквиру сваке пословнице ове школе у потпуности поштују. Из тог разлога се од сваког пријављеног кандидата очекује да се тих мера и он сам максимално придржава.

Сваки пријављени бира како ће наставу похађати, у смислу да може одабрати да ли ће то учинити на класичан начин или онлине, као и да ли ће је похађати индивидуално, у пару или у групи различите величине, узевши у обзир да су све те опције у понуди конкретне образовне институције.

Похађањем курса страног језика ћете не само побољшати радну биографију доказом да сте савладали одређени страни језик на конкретном нивоу, него ћете и у великој мери шансе за запослење тако и да побољшате. Зато не оклевајте више ни тренутка и резервишите своје место на време!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)