БИЛО ЈЕ ОЗБИЉНО, ТО ЈЕ БОРБА КОЈА ТРАЈЕ 24 САТА: Чедомир Јовановић први пут у јавности након изласка из болнице

Novosti online

24. 01. 2021. у 21:32

БИЛО ЈЕ ОЗБИЉНО, ТО ЈЕ БОРБА КОЈА ТРАЈЕ 24 САТА: Чедомир Јовановић први пут у јавности након изласка из болнице

Фото: Принтскрин

Било је озбиљно. Упала абдомена целог, упала плућа, кичма, дијафрагма..., рекао је о свом здравстевном стању у првом јавном појављивању после хоспитализације лидер ЛДП-а Чеда Јовановић.

Он је гостујући у емисији "Хит Твит" на телевизији "Пинк" испричао да је у болници завршио по други пут након што је у јуну месецу прележао тежи облик корона вируса и да је та инфекција на његов организам оставила озбиљне последице.

- Био сам веома дисциплинован, нисам извртао руглу. То је моја обавеза према тим дивним људима којима дугијем свој живот са Бежанијске косе. То је борба која траје 24 сата и они су дали све од себе. Не зато што сам то, они су такви према свима - испричао је Јовановић.

На ово се надовезао и министар здравља Златибор Лончар, који такође гостује у истој емисији. Он је рекао да људи треба да види на Јовановићевом примеру какве последице на здравље може имати ковид-19.

- За све оне који не верују имају и пример човека испред себе и како то све може да се искомпликује. Није само прележати корону већ то све може отићу у разним правцима - рекао је Лончар.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)