ЋАО, ЈА САМ ДЕСПОТ. МЕНЕ НЕМА ВЕЋ ДВА МЕСЕЦА... Потресна сцена на месту где је страдао дечак (4) у Земуну (ФОТО/ВИДЕО)

М.С.-Д.Б.

24. 01. 2021. у 18:43

ЋАО, ЈА САМ ДЕСПОТ. МЕНЕ НЕМА ВЕЋ ДВА МЕСЕЦА... Потресна сцена на месту где је страдао дечак (4) у Земуну (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: П.М.

РОДИТЕЉИ и пријатељи породице настрадалог дечака Деспота (4) окупили су се вечерас у знак протеста на аутобуском стајалишту у Првомајској улициу Земуну како би указали да већ два месеца случај није расветљен.

Пролазници, али и пријатељи породице упалили су свеће и оставили цвеће на месту где је дечак страдао.

- Ја знам да је код нас правда врло спора, али такође сматрам да би у оваквим случајевима где је настрадало невино дете од четири године требло да се убрза. И да кривац буде приведен правди. Мог сина, нашег сина, више нема. И даље је убица на слободи - рекао је вечерас Деспотов отац, Вукашин Мрђић.

- Он (он) је сада са својом децом и може да их пољуби, помилује, а ја и моја супруга шта можемо - да одемо на гроб нашег детета од четири године. Зашто? Зато што је неко одлучио да буде бахат, да пожури. Зашто? Зашто ја и моја супруга немамо више своје дете? Искључиво грешком возача, а он је, опет кажем, на слободи.

- Чак и да буде осуђен на максималну могућу казну, која је у овом случају само осам година, он ће после тих осам година опет моћи да загрли своју децу, ја своје више никад нећу моћи, ни да га загрлим, да га пољубим, да га испратим кад крене у школу. Он никада неће кренути у школу. Он ће увек имати четири године. Све што нам је остало од њега су фотографије, снимци и ништа друго.

Подсетимо, пре два месеца У Земуну је, у Првомајској улици, при изласку из аутобуса настрадао четворогодишњи Деспот. Био је са баком, недалеко од своје куће. Страдао је при покушају да изађе из аутобуса, након чега га је возило вукло по асфалту.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)