ВИДИМО СВЕТЛОСТ НА КРАЈУ ТУНЕЛА Министарка Тепавчевић: Велика заинтересованост грађана за вакцину

Танјуг

24. 01. 2021. у 09:44

ВИДИМО СВЕТЛОСТ НА КРАЈУ ТУНЕЛА Министарка Тепавчевић:  Велика заинтересованост грађана за вакцину

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

МИНИСТАРКА за рад, запошљавање, социјална и борачка питања и члан Кризног штаба, Дарија Кисић Тепавчевић, обишла је на Београдском сајму пункт за вакцинацију против корона вируса, где се данас вакцинишу запослени и корисници социјалних установа у надлежности града Београда.

Тепавчевић је са новинарима поделила утиске о заинтересованости грађана за вакцинацију, као и о организацији на Сајму и навела да је заинтересованост огромна, а организација фантастична.

Истакла је да су се практично сви запослени у социјалним установама, као и корисници Сигурне куће пријавили за вакцинацију.

- У овом моменту пролазе процедуру и вакцинишу се -  казала је Кисић Тепавчевић и још једном апеловала на све грађане да се одазову позиву на вакцинацију.

- Знамо да је то добро за све нас, видимо да је велики број грађана схватио колико је то значајно и надамо се да ћемо у наредном временском периоду стећи колективни имунитет који ће да нас брани од ширења ове болести -  навела је министарка.

Додала је да како ми будемо јачали, тако ће вирус да слаби и истакла да је то једино оружје у борби са вирусом Ковид-19.

- Ми сада јасно видимо и светлост на крају тунела, која постаје све јача и јача - закључила је Кисић Тепавчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)