И МАЛЕНА МИЊА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕЧЕЊЕ: Ускоро ће примити лек који се узима само једном у животу

Тањуг

23. 01. 2021. у 21:29

И МАЛЕНА МИЊА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕЧЕЊЕ: Ускоро ће примити лек који се узима само једном у животу

Фото: Принтскрин

МАЛЕНА Миња Матић (1), девојчица која болује од ретке и тешке болести, спиналне мишићне атрофије, јутрос у 10 сати полетела је за Лос Анђелес са својим родитељима, где ће примити Золгенсму, лек који се узима једном у животу, а који кошта 2,1 милион долара.

- Захваљујући вама је успела! Хвала што сте подржали сваки мој апел, сваку лицитацију, хвала што сте подржали Мињу, Матиће и њихову борбу! Сада нам остаје да држимо палчеве и да нам се наша принцеза врати здрава, насмејана! Дубоко верујем у то! И хвала што сте још једном показали колико смо јаки заједно! Хвала што нисте окретали главу и што сте победили заједно са Мињом прву препреку! Сад идемо јако са пуно вере и молитве, до Мињиних првих корака - написала је Јелена Игњатовић у Фејсбук групи Буди хуман - хуманитарне лицитације.

Подсетимо, 9. децембра је, после неколико месеци интензивне борбе хуманих људи, прикупљено 2,4 милиона долара за Мињин лек и лечење у Сједињеним Америчким Државама.

Хумани људи широм Србије продавали су све - од игле до локомотиве, како би помогли овој предивној девојчици да што дође до свог првог циља, односно те огромне своте новца.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)