ВЕЛИКА ТУГА: Преминуо возач панчевачке Хитне помоћи, ратни ветеран из Крајине и са Кошара

Novosti online

22. 01. 2021. у 21:24

ВЕЛИКА ТУГА: Преминуо возач панчевачке Хитне помоћи, ратни ветеран из Крајине и са Кошара

Фото: Фејсбук

ПРЕДРАГ Тривановић (45), возач Хитне помоћи Дома здравља у Панчеву, преминуо је у четвртак увече од последица изазваних корона вирусом, објавиле су његове колеге.

- Човека који је преживео рат у Крајини, Кошаре... убила је корона. Пеђа је био један од најплеменитијих људи које сам упознала. Свој посао радио је часно, поштено, одговорно.

Његове руке спуштале су сваког пацијента са петог спрата, његове руке учествовале су свакој реанимацији, вадиле унесрећене из саобраћајних несрећа...

Пуноправни члан екипе без којег се не може. Наш Пеђа био је возач санитета. Његов живот није мање битан од живота лекара и других здравствених радника. Почивај у миру добри човече, нека те анђели чувају - речи су које је написала његова колегиница Александра.

Испод тужне вести да је један од омиљених чланова тог нераздвојног тима панчевачке Хитне помоћи преминуо, нижу се речи и емотивне поруке којима се Панчевци опраштају од Пеђе.

- Није Пеђа био једнаки члан, ми у хитној смо једна породица, а он је био наш брат! Нема код нас тога: "ја сам доктор, ти си сестра, возач"... Ми смо тим! Тим који гине сви за једног, један за све! Пеђа је на асфалту, драги моји, од марта гледао злу у очи и борио се и за вас и за нас! Вечерас ћу погледати у небо и рећи: "Хвала, чувај нас, али ово није збогом, није крај!" - написала је још једна Предрагова колегиница.

- Драги Пеђа, почивај у миру. Лично сам га познавала, из истог смо краја. Туга велика.

- Почивај у миру Божијем, пожртвовани човече, нека те анђели чувају. Искрено саучешће породици и колегама  - само су неки од емотивних коментара.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)