"НОВОСТИ САЗНАЈУ": Весић тражио продужетак радног времена до 22 часа - ОД ЛЕКАРА ДОБИО ОВАЈ ОДГОВОР

В.Н.

19. 01. 2021. у 15:19

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Весић тражио продужетак радног времена до 22 часа - ОД ЛЕКАРА ДОБИО ОВАЈ ОДГОВОР

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

НА управо завршеној седници Кризног штаба заменик градоначелник Београда Горан Весић затражио је да се продужи радно време угоститељских објеката и радњи услужним делатностима до 22 сата.

Како сазнају Новости, стручњаци су били против тога наводећи да још није време за релаксацију мера, али ће се о овом Весићевом предлогу расправљати на новој седници у петак.

Подсетимо, Србија претходних дана бележи нешто бољу епидемиолошку ситуацију, оболелих је мање али још увек нема места за претерано опуштање.

У Србији од данас почиње масовна вакцинација становништва, а први који ће примити вакцину биће просветни радници, припадници МУП-а и Војске Србије и представници медија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Nonsense

19.01.2021. 17:31

Po kojoj logici su predstavnici medija došli u prioritetnu grupu? Što su stručnjaci Batuta pravili plan vakcinacije prema stepenu izloženosti i stepenu rizika od razvoja teže kliničje slike, ako će neko ko nije stručan za tu oblast samo da ubaci neku grupu. Sad će novinar od 25 god. da dođe na red za vakcinaciju pre nekog građanina od 75 god. Po kojoj to logici su novinari više izloženi u odnosu na kasire u prodavnicama, pekarama, poštama, učitelje?

Srbin

19.01.2021. 19:56

Ја не бих продужио рад кафића бар још месец дана. Да се не лажемо, та места су највећи извор заразе, тј. места где се вирус највише и најбрже шири.