Моззарт и редитељка Ана Марија Роси помогли фондацији “Подржи живот”

Промо

19. 01. 2021. у 15:30

Моззарт и редитељка Ана Марија Роси помогли фондацији “Подржи живот”

Фото: Промо

Катарина Данојлић, менаџер пројеката: Ова компанија честим донацијама истиче друштвену одговорност, на овај начин помажемо деци да што пре оду на лечење

Организацијама које прикупљају средства за лечење деце потребна је континуирана подршка, а компанија Моззарт је често даје кроз акцију Хуманитарни тикет у подне. Познати се углавном одлучују да добитке усмере за помоћ оболелим малишанима, а Ана Марија Роси је успешно типовала за фондацију “Подржи живот”.

Редитељка сјајног филма “Ајвар” погодила је свих пет фудбалских парова и остварила добитак од 72.700 динара, па је тај износ уплаћен Фондацији.

  • Веома је важно да мислимо на оне којима је помоћ најпотребнија, па чак и сада када се суочавамо са пандемијом и економском кризом. Напомињем да је компанија Моззарт дуги низ година пријатељ наше Фондације  и да честим донацијама истиче друштвену одговорност, која је од изузетног значаја за сваку велику и озбиљну компанију. Апелујемо и на друге компаније да следе њихов пример и постану донатори, а све грађане подсећам да помогну оболелим малишанима слањем СМС поруке на 5757 - истакла је Катарина Данојлић, менаџер пројеката.

Фото: Промо

Фондација тренутно има тринаест покренутих хуманитарних акција за децу оболелу од церебралне парализе.

  • У име деце за коју смо покренули хуманитарне акције и свих запослених у фондацији “Подржи живот”, желимо да се захвалимо компанији “Моззарт” на донацији, као и Ани Марији Роси која је успешно одиграла хуманитарни тикет и на тај начин помогла да наша деца што пре оду на лечење – закључила је Катарина Данојлић.

Фото: Промо

Четири и по године није прошао ниједан дан, а да нека позната личност није на порталу www.моззартспорт.цом састављала тикет у хуманитарне сврхе!

  • Компанија Моззарт свакога дана донира 10.000 динара за племените листиће, а уз помоћ познатих личности које се радо одазивају овој акцији и сјајно типују, помагали смо институцијама, појединцима, организацијама, удружењима и другима којима је помоћ преко потребна. Са првим добитним тикетом у јануару, укупан износ донација кроз ову акцију прешао је 18 милиона динара – нагласио је Борјан Поповић, директор корпоративних послова компаније Моззарт.

Рекордер хуманитарног тикета је прослављени екс-југословенски и сплитски фудбалер Ивица Шурјак који је остварио добитак од 823.600 динара и усмерио га ка Удружењу родитеља деце оболелих од малигних болести – ЗВОНЧИЦА.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)