ХОЋЕ ДА МЕ ПОСВАЂАЈУ СА ЛЕКАРИМА: Кон поново узнемирен због спорног наслова - "Кад неко тако сече, не жели истину"

Новости онлајн

15. 01. 2021. у 17:15

ХОЋЕ ДА МЕ ПОСВАЂАЈУ СА ЛЕКАРИМА: Кон поново узнемирен због спорног наслова - Кад неко тако сече, не жели истину

Фото: Принтскрин Курир ТВ

ЕПИДЕМИОЛОГ Предраг Кон осврнуо се на данашњој седници Кризног штаба на недавни спорни интервју који је многе грађане довео у заблуду.

Спорни интервју је објављен под насловом "Умрли лекари се заражавали на паузама за кафу" који је тотално истргнут из контекста.

- Верујем да је тај наслов урађен тако да би ме довели у сукоб са лекарима. Прва реченица коју сам ја рекао је била да ћемо озбиљно да приступимо броју умрлих лекара. Остало је било прича о томе где је било заражавања. Кад неко паушално процењује како је дошло до умирања живи у тешкој заблуди. Ако неко тај део исече не жели истину. Сече је само у делу које мисли да је његово право. Далеко је то од професионалног. Трауматично је што нам умиру лекари, али прича да се то дешава само из једног разлога је бесмислена - рекао је Кон.

Епидемиолог је нагласио да се у Кризном штабу налази само да би бранио земљу од пандемије.

- Једном за свагда, нисам ја ничији, ја сам овде да браним земљу од вируса и то је све. Ја сам човек који чека да оде у пензију. Истог момента кад неко мисли да не задовољавам - одлазим. Мирно и без икакве помпе. Никоме више нећу дати изјаву кад се то деси - рекао је приметно узнемирени Кон.

Због спорног наслова Кон је на друштвеним мрежама добио велики број увреда и претњи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)